Jane Lynch Възраст, Нетна Стойност: Тегло, Съпруга, Деца, Bio-Wiki 2022

Интересувате ли се от Джейн Линч? Тя е една от най-младите знаменитости на много хора. Пишем всеки детайл за тази актриса, актриса, автор, певец, комик. Ако искате да научите повече за Джейн Мари Линч, имаме някои добри новини за вас. Следвайки тази статия, можете да знаете за Джейн Мари Линч нетна стойност, възраст, височина и други детайли. Давай напред, за да проверите подробностите.

Джейн Линч Тежест
Джейн Линч Тежест

Джейн Мари Линч Биография

Истинското име на тази актриса, гласова актриса, автор, певец, комик е Джейн Мари Линч. Името й е Джейн Линч. Тя има американско гражданство. Името на нейния роден град е вечнозелен парк, Илинойс, u.С.. За да получите повече информация Проверете раздела по-долу.

Оригинално име Джейн Мари Линч
Мононим (nick name) Джейн Линч
Пол Женски пол
Професия (и) Актриса, гласова актриса, автор, певец, комик
Гражданство американски
Роден в Evergreen Park, Illinois, U.С.
Рождена дата 14-Jul-60
Възраст като през 2022 година 62 години
Височина 1.81 М
Височини в краката 5 фута и 11 инча
Височина (и) cm 181 cm
Тегло (и) 65 кг
Тегло в паунд 143 паунда
Дати с Да се ​​актуализира
Семейно положение Разведен
Съпруг Лара емббри (m. 2010; гняв. 2014 г.)
Деца Не
Доход Не се знае
Нетната стойност $ 18 милиона

Jane Marie Lynch Възраст и информация за раждане

Имате ли някаква идея за jane marie lynch възраст? В този раздел сме се фокусирали върху информация, свързана с раждаемостта, като роднина, родното място, родния град, текущото място и т.н. Може да чуете, че нейният рожден ден е на 14-Jul-60. Сегашната й възраст е на 62 години. Местоположението на нейното раждане е вечнозелен парк, Илинойс, ф.С..

Джейн Мари Линч Височина и физическа информация

Забелязахме, че хората винаги са неефектирани да знаят за информацията на физическата структура на любимите им личности. Знаменитост може да постави тенденция чрез стила на косата, облекло, грим и дори височина, тегло, цвят на очите. Ние сме наясно с това. Тя е 1.81 м висок. висок. Тя е приблизително 65 кг. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност.

Джейн Линч гадже и семейно положение

Знаете ли, с когото се занимаваше сега? Някои от личната й информация са изобразени тук, за да жадувате. В този раздел добавихме семейно положение и дела, хобита и много други неща. Ние също добавихме любимите личности и нещата в секцията. Можете да проверите таблицата, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Джейн Линч нетна стойност
Джейн Линч нетна стойност

Джейн Линч нетна стойност и заплата

Каква е нетната стойност на Джейн Линч? Колко струва нейната заплата? Често е, че заплатата и активите се променят с течение на времето. В следния раздел ще получите информация за данните за нейната заплата, нетната стойност и актив. Тук са предоставени и няколко противоречиви факти. Нетната стойност на Джейн Линч е 18 милиона долара.

Често задайте въпроси

 1. Каква е професията Джейн Линч?

  Тя е актриса, гласова актриса, автор, певец, комик.

 2. Какво е възрастта на Джейн Линч?

  Възраст на Джейн Мари Линч е на 62 години.

 3. Женен ли е Джейн Линч?

  Тя е разведена.

 4. Каква е височината на Джейн Линч?

  Тя е 1.81 м висок.

 5. Къде е родното място на Джейн Линч?

  Родното място на Джейн Линч е вечнозелен парк, Илинойс, ф.С..

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на годината на Джейн Мари Линч. Надяваме се, че тази информация ще предостави ясни концепции за нея. Ако сте намерили нещо нередно, уведомете ни чрез коментари или използваме нашата секция за контакт. Очакваме вашето мнение.