Heer Morabia Височина, Възраст, Дела, Нетна Стойност, Био И Още 2022

Чували ли сте името на Хаър Морабия? Тя е една от най-младите знаменитости на много хора. Ние обхванахме детайлите на този дете художник. Ако се интересувате от Heer Morabia, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. В раздела по-долу ще получите детайлите на височината на Хайър Морабия, възраст, дела, нетната стойност и много повече информация. Да проверим.

Heer Morabia Wiki

Heer Morabia Image
Heer Morabia Image

Истинското име на този дете артист е Heer Morabia. Хората и нейните роднини често го наричат Heer. Нейната националност е индийска по рождение. Името на нейния роден град е Мумбай, Индия. Hinduidm е последвана от нея. Нейната образователна квалификация е начално образование. Нека проверите раздела по-долу, за да получите повече информация.

Пълно име / име на раждане Хайър Морабия
Име на етикета Хайвер
Националност Индийски
Религия Hinduidm

Информация за възрастта и информация за раждане

Имате ли интерес към възрастта на Heer Morabia? Тук обхванахме датата на раждане и друга свързана информация. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Можете да чуете, че нейният рожден ден е на 12 октомври. Настоящата възраст не е известна. Според нашето изследване тя е родена в Мумбай, Индия.

Дата на раждане 12 октомври
Възраст като през 2022 година Не се знае
Място на раждане Мумбай, Индия
Растат Мумбай, Индия
Знак за зодиака Везни

Heer Morabia височина, тегло и физически детайли

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си известни личности. Знаменитости Физическо състояние, височина, тежести и др. Винаги създавайте нови тенденции. Ние знаем за това. Heer Morabiaheight е в сантиметри – 173 см в метри- 1.73 m в краката инчове – 5 "8". Приблизителното тегло е в килограми – 53 кг
в паунда – 117 lbs. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност. Цветът на косата е кафяв, а цветът на очите е светло сив.

Heights в сантиметри – 173 cm
в метри – 1.73 М
в краката инчове – 5 "8"
Тегло (и) в килограми – 53 кг
в паунда – 117 lbs
Измерване на тялото 32-23-35
Цвят на очите светло сив
Цветове на косата Кафяв

Heer Morabia дела и семейно положение

Е майстор Морабия женен или единичен? Ако се интересувате достатъчно за личния живот, получавате всички лични данни тук. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобитата и други. Ние също добавихме любимите личности и нещата в секцията. Проверете по-долу на масата, за да знаете за семейния живот на любимия си човек.

Семейно положение Неженен
Афера (и) #Ref!
Хоби Танцуване
Любими хора / неща Актриса
Семейство Баща-Нилшкумар Морабия
Майка не е известна

Образователни среди

В раздела по-долу обсъдихме образователната квалификация на Heer Morabia. Повечето от хората искат да знаят за образователните квалификации на любимия си човек. Някои от феновете обичат да следват любимата си знаменитост и да се вдъхновят от техните дейности и образование. По-долу сме предоставили подробности за образователната квалификация. Ние винаги зависим от надежден източник, но е трудно да се намери. В никакви данни открихме, ние се опитваме да внимаваме това.

Училище Sheth Virchand Dhanji devshi Английско средно училище, Мумбай
Колежи / университети Не се знае
Степен на образование Начално образование

Професионален живот и противоречие

В раздела по-долу добавихме подробности за нейния професионален живот. Тук предлагаме и името на училището, името на колежа, образователната квалификация и много други. Дебютът й не беше сигурен. Въпреки че има много друга по-малка професия. Точката на фокус е детски художник.

Основна професия Детски художник
Известен за Индийски политик, бизнесмен, адвокат
Вход Не съм сигурен
Награди Все още не
Хайър Морабия снимка
Хайър Морабия снимка

Heer Morabia Net и печалба

Любопитно ли сте за нетната стойност на Heer Morabia? Колко печели? Всички знаем, че заплатата и активите на човека се променят от време на време. В таблицата по-долу ще получите най-новата информация за заплатата и активите. Също така добавяме противоречията в този раздел. Общата нетна стойност на Heer Morabia е INR 39 Crore (както през 2014 г.).

Заплата 4-5 милиона
Нетната стойност INR 39 crore (както през 2014 г.)
Противоречия Не съм сигурен

Често задайте въпроси

 1. Каква е образователната квалификация на Heer Morabia?

  Нейната образователна квалификация е начално образование.

 2. Къде е родното място на Хаер Морабия?

  Родното място на Хаер Морабия е Мумбай, Индия.

 3. Какво е религиозната вяра на Хаър Морабия?

  Тя вярва в хиндуидма.

 4. Се омъжи за Хайър Морабия?

  Тя е неженена.

 5. Какъв е зодиакалният знак на Heer Morabia?

  Според датата на раждане, зодиакалният знак е Везни.

Това е всичко за нетната стойност на Heer Morabia, био, височина, тегло и друга информация. Ние вярваме, че тази информация ще ви помогне да знаете за нея. Ако сте намерили нещо нередно, можете да споделите мнението си чрез формуляра за коментари. Очакваме с нетърпение да чуем от вас.