Harbhajan Mann Affairs, Age, Height, Net Worth, Bio And More 2022

Последовател ли сте на Harbhajan Mann? Той е един от популярните певец, актьор, модел, филмов продуцент за много от хората. Ние пишем всяка подробност за този певец, актьор, модел, филмов продуцент. Ако се интересувате от Харбхаджан Ман, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. Добавихме подробна информация за Harbhajan Mann нетна стойност, възраст, височина и други подробности. Да проверим.

Harbhajan Mann Кратка биография

Harbhajan Mann Image
Harbhajan Mann Image

Рожденото име на този певец, актьор, модел, филмов продуцент е Harbhajan Mann. Хората и роднините му често го наричат Харбх. Според мястото му на раждане, Той е индиец по рождение. Родното място на този човек е село Khemuana, Bathinda, Пенджаб, Индия. Той вярва в сикхизма. Образователната му квалификация е Не е известна. Нека превъртим таблицата по-долу.

Истинско име Harbhajan Mann
Име на етикета Harbhh
Националност Индиец
Религиозно убеждение Сикхизъм

Harbhajan Mann Възраст и други данни

Любопитни ли сте за възрастта на Harbhajan Mann? Тук сме отразили датата на раждане и друга свързана информация. Проверете следната таблица и ще можете да научите информацията, свързана с раждането. Рождената дата е 30 декември 1965 г. Сега той е на 56 години. Мястото на раждането му е село Khemuana, Bathinda, Punjab.

Дата на раждане 30 декември 1965 г
Възраст 56 години
Място на раждане Село Khemuana, Bathinda, Punjab
Израства в Село Khemuana, Bathinda, Пенджаб, Индия
Зодиакален знак Козирог

Harbhajan Mann Височина и физическо описание

Физическата структура изразява красотата на знаменитостите. Физическото състояние на знаменитостите, тяхната височина, тегло и т.н. винаги създават нови тенденции. Ние сме загрижени за това. Харбхаджан Манвисочина е в сантиметри- 185 см в метри- 1.85 м в сантиметри – 6′ 1". Теглото на този човек е в килограми- 80 кг
в килограми – 176 фунта. Теглото варира от време на време, тук можете да получите най-новото тегло. Цветът на очите е тъмнокафяв. Цветът на косата му е черен.

Височина в сантиметри – 185 см
в метри – 1.85 m
в метри инча – 6′ 1"
Тегло в килограми- 80 кг
в килограми- 176 фунта
Мерки на тялото – Гърди: 44 инча
– Талия: 34 инча
– Бицепс: 18 инча
Цвят на очите Тъмнокафяв цвят
Цветове на косата Чернокож

Harbhajan Mann Семейно положение и приятелка

Знаете ли семейното положение на Harbhajan Mann? Ако се интересувате достатъчно от личния живот, можете да получите цялата лична информация тук. Семейно положение, връзки, хобита и друга информация е добавена тук. Писали сме и за любими личности и неща като цвят, храна и т.н. тук. Вижте таблицата по-долу, за да научите повече за семейния живот на любимия си човек.

Семейно положение Женен
Връзка Harmandeep Kaur
Лихви Четене на пенджабска литература и вестници, прекарване на време със семейството, пътуване, гледане на хокей на лед.
Любими лица/вещи Guggu Gill
Семейство Баща – Сардар Ханек Сингх

Майка- Dalip Kaur

Образователна квалификация

В раздела по-долу сме обсъдили образователната квалификация на Harbhajan Mann. Някои от последователите се интересуват от образователните квалификации. Феновете обичат да следват любимите си личности, за да се вдъхновяват от техните дейности. Таблицата по-долу е за образователните квалификации. Винаги разчитаме на надежден източник, но е трудно да се намери. За тази ситуация ние редовно преглеждаме тази информация.

Имена на училища Не е известно
Бележка: Учи до 6-ти клас в Bathinda, а след това в Канада.
Колежи/университети Не е известно
Образователна степен Не е известно

Професионален живот и противоречия

В този раздел сме се фокусирали върху професионалния му живот. Тук ще намерите също така името на училището, името на колежа, образователните квалификации и друга свързана информация. Започва професионалния си живот като дебютант в областта на пеенето: Chithiye Ne Chithiye (1992)
Актьорски дебют: Jee Aayan Nu (2002)
Дебютира като филмов продуцент: Джаг Джеондеян Де Меле (2009). Основната професия е Певец, актьор, модел, филмов продуцент.

Професия Певец, актьор, модел, филмов продуцент
Известен с Певец, актьор, модел, филмов продуцент
Вход Певчески дебют: Chithiye Ne Chithiye (1992 г.)
Актьорски дебют: Jee Aayan Nu (2002 г.)
Дебют като филмов продуцент: Jag Jeondeyan De Mele (2009)
Награди Все още не
Harbhajan Mann Picture
Harbhajan Mann Picture

Harbhajan Mann Нетна стойност и заплати

Интересува ли ви нетната стойност на Harbhajan Mann? Колко печели? Въпреки че е невъзможно да се получи точна информация за заплатата и имуществото. В таблицата по-долу ще получите актуална информация за заплатата и имуществото. Добавяме и противоречията в този раздел. Нетната стойност на Harbhajan Mann е 9 INR.5 лакх.

Печалба 4-5 милиона
Нетни богатства INR 9.5 лакх
Противоречия Не е приложимо

Често задавани въпроси

 1. Какъв е ръстът на Харбхаджан Ман?

  В сантиметри – 185 см
  в метри- 1.85 m
  в метри – 6 фута и 1 инч

 2. Каква е професията на Harbhajan Mann?

  Той е певец, актьор, модел, филмов продуцент.

 3. Какви са хобитата на Харбхаджан Ман?

  Хобита са Четене на пенджабска литература и вестници, прекарване на време със семейството, пътуване, гледане на хокей на лед..

 4. Къде е родното място на Харбхаджан Ман?

  Мястото на раждане на Harbhajan Mann е село Khemuana, Bathinda, Punjab.

 5. Harbhajan Mann женен ли е?

  Той е женен.

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на Харбхаджан Ман. Надявам се, че горната информация ще ви помогне да научите повече за него. Ако сте открили нещо погрешно, уведомете ни чрез коментари или използвайте секцията за контакти. Обичаме да чуваме от вас.