Fage Age, Нетна Стойност: Деца, Съпруга, Тегло, Bio-Wiki 2022

Чували ли сте името на фланг килима? Той е един от най-младите знаменитости на много хора. В тази част го пишем биография. Ако искате да научите повече за Faze Rug, имаме добри новини за вас. В раздела по-долу ще получите подробности за височината на килима, възрастта, делата, нетната стойност и много повече информация. Давай напред, за да проверите подробностите.

Височина на килима
Височина на килима

Frase Rug wiki

Името на рождението на този американски YouTuber е фланг килим. Хората и неговите роднини често го наричат фланг килим. Въз основа на родното място, той е американец. Името на родния му град е Сан Диего, Калифорния, САЩ. Нека проверите раздела по-долу, за да получите повече информация.

Пълно име / име на раждане Frase килим
Мононим (nick name) Frase килим
Мъж Жена Мъжки
Професия Американски Youtuber
Гражданство американски
Място на раждане Сан Диего, Калифорния, САЩ
Рожден ден 19-ноември-96
Възраст 24 години
Heights 1.67 М
Височини в краката 5 фута и 5 инча
Височини в cm 167 cm
Тегло (и) 61 кг
Тегло в паунд 134 паунда
История на запознанствата Да се ​​актуализира
Семейно условие Единичен
Съпруг Не
Син дъщеря Не
Заплата
Нетна стойност 10 милиона долара

Фланг и информация за раждане

Трябва да имате идея за Faze Rug Age! Ако не, тогава няма какво да се тревожи за това. В по-долу ще получите цялата информация за него рожден ден, родното място и други свързани неща. Датата на раждане е 19-ноември-96. В момента той е на 26 години. От роден е от Сан Диего, Калифорния, САЩ.

Фладира височина и физическа информация

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си известни личности. Последователите на вентилатора винаги имат лудост върху физическата структура като височина, теглото, цветовете на очите, формата на тялото и така нататък. Ние знаем за това. Той е почти 1.67 М. Той е приблизително 61 кг. Теглото е постоянно променяема стойност. Минавате през последната стойност на това тегло сега.

Приятелка на килима и семейно положение

Е фалшификат, женен или единичен? Ако сте любовник, тогава ще се насладите на тази част тук, ние говорехме за личния живот на фланг килима. Беше добавено семейно положение, дела, хобита и друга информация. Ние също добавихме любимите личности и нещата в секцията. Проверете таблицата, за да знаете за семейния живот на любимия си човек.

Тежест на килима
Тежест на килима

Frase Rug Net и печалба

Любопитен ли си за нетната стойност на фланг килима? Колко е заплатата му? Знаете добре, че никой не заплаща и активи да останат фиксирани за дълъг период от време. В раздела по-долу сме се фокусирали върху нетната стойност и заплатата. В този раздел ще прочетете всичките контраверси на неговия. Нетната стойност на Frase Rug е 10 милиона долара.

Общ въпрос за фланг килима

 1. Каква е професията на фланг килим?

  Той е американски youtuber.

 2. Какъв е денят на родянето на фланг?

  Датата на раждане на медия килим е 19-ноември-96.

 3. Къде е родното място на медящи килима?

  Родното място на флазел килим е Сан Диего, Калифорния, САЩ.

 4. Е фалшив килим?

  Той е необвързан.

 5. Каква е височината на фланг килима?

  Той е 1.67 м висок.

Тук сме се опитали най-добре да покрием цялата информация за Frase Rug Net, височина, тегло и био. Да имаш ясна представа за този празник цялата тази информация ще ви помогне. Може да има някаква погрешна информация, ако откриете нещо подобно, можете да се свържете с нас чрез нашия формуляр за коментар. Вашето мнение е ценно за нас.