Ерика Мена Височина, Нетна Стойност, Уики, Възраст И Още 2022

Интересувате ли се да знаете Ерика Мена? Тя е достатъчно популярна за младежите по това време. Тук покрихме нейната биография. Ако сте любопитни за Ерика Мена, вие сте на правилното място. Тук обсъдихме за erica mena net, възраст, височина и други подробности. Да се преместим в следващия раздел.

Ерика Мена Био

Ерика Мена
Ерика Мена

Истинското име на това 1. Модел.2. Личността на реалността телевизия.3. Бизнесментът е Ерика Мена. Тя има и псевдоним и е erica. Според нейното родно място, тя е американска по рождение. Начало на този човек е Калифорния, САЩ. Тя е последователите на християнството. Тя е високо образована с завършила. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Пълно име / истинско име Ерика Мена
По име Ерика
Пол Женски пол
Националност американски
Каста Пуерто Рика, Доминикан
Религия Християнство

Ерика Мена възраст и информация за раждане

Имате ли някаква идея за Ерика Мена възраст? Въведохме рождения си ден, родното място и други свързани неща тук. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждаемостта. Въз основа на нашите изследвания рожденият ден е на 7-ноември-87. Сега нейната възраст е на 34 години (както на 2021 г.). Местоположението на нейното раждане е Бронкс, Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ.

Рожден ден 7-ноември-87
Възраст като през 2022 година 34 години (както на 2021 г.)
Роден в Бронкс, Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ
Растат Калифорния, САЩ
Зодия Везни

Ерика Мена Височина и физическо описание

Физическата красота изразява колко много любимите ви знаменитости се грижат за тяхната красота и фитнес. Ние обичаме да следваме и дамин на знаменитости височината, теглото, стила на косата, цвета на очите, облеклото и почти всичко. Ние знаем за това. Ерика Мена Височина е 170 cm. Приблизителното тегло е 55 кг. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цвят на очите е тъмнокафяв, а косата е черна.

Височина 170 cm
Височина (и) крака 5 фута 6 инча
Височина (и) метър 1.7 метра
Тегло 55 кг
Тегло в паунд 121 lbs
Фигури 36-24-36
Брест размер 36 инча
Размер на талията на инч 24 инча
Размер на бедрата на инч 36 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цветове на косата Черен

Ерика Мена Семейно положение и приятел

Имате ли интерес за семейния живот на Ерика Мена? Ако сте любовник, тогава ще се насладите на тази част тук, ние говорехме за личния живот на Ерика Мена. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобитата и други. Ние също така написахме за любимите личности и неща като цвят, храна и т.н. Можете да проверите следната таблица, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Единичен
Дати с 1. беше в отношения с chinx atmzz от 2013 до 2014 г.2. Ангажирани с Shad Moss Aka Bow Wow от 2014 до 2015 г.3. Син Сантана.4. Богата долара.5. Скот Сторч.6. Раул Конде
Връзка Ще актуализира
Съпруг Нито един
Интерес Пазаруване и пътуване
Бащино име Не е налице точно сега
Майка Не е намерено
Име на брат В процес на преразглеждане
Име на сестра Не е наличен
Известни роднини Чичо леля:
Дъщеря и син Нито един.
Ерика Мена
Ерика Мена

Ерика Мена Образователни среди

Ето образователната квалификация на Ерика Мена. Повечето от хората искат да знаят за образователните квалификации на любимия си човек. Феновете винаги обичат да следват любимите си убежища и да се вдъхновят от техните дейности, качества като образование, жизненост и други. Образователните квалификации са описани в таблицата по-долу. Въпреки това е трудно да се получи надеждна информация всеки път. В никакви данни открихме, ние се опитваме да внимаваме това.

Име на училище Гимназия.
Корица Не е намерено
образователна квалификация Завършвам

Професионалният живот на Ерика Мена

За да получите ясна гледка, в този раздел се фокусирахме върху професионалния й живот. Тук предоставяме и разрушителната информация;, известна с, любимите неща и много други. Тя основно печели от професията си.Г. 1. Модел.2. Личността на реалността телевизия.3. Бизнес дама.

Известен за Нейните изяви в шоумата любов и хип хоп: Ню Йорк,
Професия 1. Модел.2. Личността на реалността телевизия.3. Бизнес дама
Татуировки Нито един.
Хоби Пазаруване и пътуване
Любими знаменитости Актьор: ще скочи.Актриса: Ванеса Хъджънс

Информация за нетната стойност на Erica Mena

Знаете ли за нетната стойност на Ерика Мена? Колко пари прави тя? Всички знаем, че заплатата и активите на човека се променят от време на време. За да знаете за това, нетната стойност и заплатата и всички следвайте раздела по-долу. Всичките й контраверки се актуализират в този раздел. Нетната стойност на Ерика Мена е $ 1 милион щатски долара (към 2018 г.).

Доход Ще актуализира.
Нетната стойност $ 1 милион щатски долара (от 2018 г.)
Любим цвят Черно и червено
Любими ястия Китайски ястия
Любимо място Хавай

Често задайте въпроси

 1. Каква е нетната стойност на Ерика Мена?

  Нетната стойност е $ 1 милион щатски долара (от 2018 г.).

 2. Какви са хобитата на Ерика Мена?

  Хобитата се пазаруват и пътуват.

 3. Каква е образователната квалификация на Ерика Мена?

  Нейната образователна квалификация е завършила.

 4. Каква е професията на Ерика Мена?

  Тя е 1. модел.2. Личността на реалността телевизия.3. бизнес дама.

 5. Къде е родното място на Ерика Мена?

  Родното място на Ерика Мена е Бронкс, Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ.

Това е всичко за височината на Ерика Мена, възраст, тегло и биография. От цялата тази информация можете ясно да знаете за този човек. Може да има някаква погрешна информация, ако намерите нещо подобно, можете да споделите мнението си чрез формуляра за коментари. Очакваме с нетърпение да чуем от вас.