Еди Йордан Възраст, Нетна Стойност: Тегло, Съпруга, Деца, Био-Уики 2022

Чували ли сте името на Еди Йордан? Той е един от най-популярните бивши моторски екипен шеф, бизнесмен, телевизионна личност на много от хората. В тази част го пишем биография. Ако се интересувате от Едмънд Патрик Йордан, можем да уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. Превъртете надолу по раздела по-долу, ще получите Едмънд Патрик Йордан Възраст, нетна стойност, височина, дела, образование и много други. Да проверим.

Еди Йордан Възраст
Еди Йордан Възраст

Едмънд Патрик Йордан Биография

Истинското име на този бивш моторски екип шеф, бизнесмен, телевизионна личност е Едмънд Патрик Йордан. Той има и Ник име и това е Еди Йордан. Той има ирландско гражданство. Неговият роден град е Дъблин, Ирландия. За да получите повече информация Проверете раздела по-долу.

Оригинално име Едмънд Патрик Джордан
Празнувано име Еди Йордан
Мъж Жена Мъжки
Професия (и) Бивш шеф на Моторспорт, бизнесмен, телевизионна личност
Гражданство Ирландски
Местоположение на раждането Дъблин, Ирландия
Рожден ден 30-март-48
Възраст като през 2022 година 73 години
Височина 1.65 М
Височини в краката 5 фута и 4 инча
Височина (и) cm 165 cm
Тегло 75 кг
Тегло в паунд 165 паунда
Дати с Да се ​​актуализира
Семейно положение Женен
Съпруг Мари Йордания (m. 1983)
Деца Да (Зоя Йордан, Мики Йордан, Кайл Йордания, Зак Йордан)
Доход $ 40 милиона
Нетната стойност $ 550 милиона

Едмънд Патрик Йордан Възраст и информация за раждане

Знаете ли на колко години е Едмънд Патрик Йордан? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. Неговият рожден ден е на 30-март-48. Настоящата възраст е на 74 години. От роден е от Дъблин, Ирландия.

Еди Йордан Височина и физическо описание

Физическата структура изразява красотата на знаменитостите. Физическото състояние на идола, височина, тегло дори прическата е последвана от феновете. Ние разбираме вашето търсене. Той е почти 1.65 М. Той е приблизително 75 кг. Стойността на теглото може да бъде променена по всяко време. Опитваме се да покажем на скорошния.

Еди Йордан Семейно положение и приятелка

Какво е семейното положение на Едмънд Патрик Йордан? В тази част ще можете да знаете личните му факти и проблеми, които ви интересуват. Ние ще предоставим няколко жизненоважни данни като дела, мариатско състояние, съпрузи, хобита и други в таблица тук. В този раздел добавихме всичките си любими личности, неща и други свързани с тях информация. Можете да проверите таблицата, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Eddie jordan net ite
Eddie jordan net ite

Еди Йордан нетна стойност и заплата

Каква е нетната стойност на Еди Йордан? Колко получава на месец? Заплатата и нетната стойност са такива стойности, които винаги се променят с времето. За да знаете за това, нетната стойност и заплатата и всички следвайте раздела по-долу. Също така добавяме противоречията в този раздел. Нетната стойност на Eddie Jordan е $ 550 милиона.

Често задайте въпроси

 1. Какъв е денят на рождения ден на Еди Йордан?

  Датата на раждане на Еди Йордан е 30-март-48.

 2. Еди Йордан се оженил?

  Той е женен.

 3. Каква е височината на Еди Йордан?

  Той е 1.65 м висок.

 4. Къде е родното място на Еди Йордан?

  Родното място на Еди Йордан е Дъблин, Ирландия.

 5. Какво е професията на Еди Йордан?

  Той е бивш бос на Моторпорт, бизнесмен, телевизионна личност.

Тук сме се опитали да покрием цялата информация за Edmund Patrick Jordan Net, височина, тегло и био. Ние вярваме, че тази информация ще ви помогне да знаете за него. Ако сте намерили нещо нередно, не се колебайте да се свържете с нас. Очакваме вашето мнение.