Джоуи Диас Възраст, Нетна Стойност: Деца, Съпруга, Био-Вики, Тегло 2022

Интересувате ли се от Джоуи Диас? Той е един от популярните кубинско-американски комици, актьор и водещ на подкаст за много от хората. В тази част ще напишем неговата биография. Интересувате ли се да научите повече за Jos Antonio Coco Daz? Тук сме обсъдили за него. В долния раздел ще получите подробна информация за височината, възрастта, делата, нетното състояние и много друга информация за Хос Антонио Коко Даз. Продължете напред, за да проверите подробностите.

Joey Diaz височина
Joey Diaz височина

Jos Antonio Coco Daz Биография

Истинското име на този кубинско-американски комик, актьор и водещ на подкаст е Jos Antonio Coco Daz. Псевдонимът му е Joey Diaz. Той има американско гражданство. Родният град на това лице е Хавана, Куба. Нека проверим раздела по-долу, за да получим повече информация.

Пълно име/истинско име Jos Antonio Coco Daz
Име на Ник Джоуи Диас
Пол Мъж
Професия(и) Кубинско-американски комик, актьор и водещ на подкаст
Националност Американски
Роден в Хавана, Куба
Дата на раждане 19-Феб-63
Възраст 58 години
Височина 1.78 m
Височина в метри 5 фута и 10 инча
Височина в см 178 см
Тегло 58 кг
Тегло в килограми 127 паунда
Дати с Предстои да бъде актуализиран
Семейно положение Омъжена
Съпруг Тери Диас(м. 2009)
Деца Да (Мерси Диас)
Печалба
Нетно богатство 800 хиляди долара

На колко години е Joey Diaz?

Знаете ли каква е възрастта на Джос Антонио Коко Даз? Рожден ден и информация като Място на раждане, роден град и т.н. са съсредоточени тук. Рожденият му ден е на 19 февруари 1963 г. Понастоящем той е на 58 години. Според нашите проучвания той е роден в Хавана, Куба.

Jos Antonio Coco Daz Височина, тегло и физически данни

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Последователите му винаги се увличат по физическата му структура като височина, тегло, цвят на очите, форма на тялото и т.н. Ние сме наясно с това. Той е почти 1.78 m. Теглото на този човек е 58 kg. Тежестта може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност.

Джоуи Диас Съпружеско положение и връзки

Какво мислите за семейното положение на Джос Антонио Коко Даз? Ако се интересувате достатъчно от личния живот, можете да получите цялата лична информация тук. В този раздел по-долу сме добавили семейно положение и връзки, хобита и много други неща. В раздела сме добавили и любимите личности и неща. Можете да разгледате таблицата, за да научите повече за семейното положение и друга информация.

Възраст на Джоуи Диас
Възраст на Джоуи Диас

Нетна стойност и заплати на Джоуи Диас

Каква е нетната стойност на Joey Diaz? Какъв е основният източник на доходи? Всички знаем, че заплатата и имуществото на човек се променят от време на време. От таблицата добийте представа за нетното му състояние и заплата. Намерени са някои противоречия за него, които също са добавени по-долу. Общата нетна стойност на Джоуи Диас е 800 хил. долара.

Често задавани въпроси

 1. Кой е денят на раждане на Joey Diaz?

  Датата на раждане на Джоуи Диас е 19 февруари 1963 г.

 2. Къде е родното място на Joey Diaz?

  Мястото на раждане на Joey Diaz е Хавана, Куба.

 3. Какъв е ръстът на Джоуи Диас?

  Той е 1.Височина 78 м.

 4. Каква е професията на Джоуи Диас?

  Той е кубинско-американски комик, актьор и водещ на подкаст.

 5. Каква е възрастта на Джоуи Диас?

  Възрастта на Хос Антонио Коко Даз е 58 години.

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на Джос Антонио Коко Диас. Надявам се, че горната информация ще ви помогне да научите повече за него. Възможно е да има грешна информация, ако откриете нещо подобно, не се колебайте да се свържете с нас. Обичаме да чуваме от вас.