Джинал Шарма Дела, Височина, Възраст, Нетна Стойност, Био И Още 2022

Вие сте последовател на Jinal Sharma? Тя е една от най-младите знаменитости на много хора. Пишаме всеки детайл за този модел, актриса. Ако се интересувате от Jinal Sharma, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. Ние добавихме подробности; S на Jinal Sharma Net, възраст, височина и други подробности. Давай напред, за да проверите подробностите.

Джинал Шарма Уики

Jinal Sharma Picture
Jinal Sharma Picture

Истинското име на този модел, актрисата е Jinal Sharma. Хората и роднините му често го наричат Джинал. Тя има индийско гражданство. нейният роден град е Мумбай, Махаращра. Тя следва индуизма. Нейната образователна квалификация е завършила. Нека превъртете таблицата по-долу.

Рождено име Джинал Шарма
Познато име Jinal
Националност Индийски
Религия Хиндуизъм

Jinal Sharma Възраст и информация за раждане

Знаете ли за jinal sharma възраст? Тук обхванахме датата на раждане и друга свързана информация. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждаемостта. Въз основа на нашите изследвания рожденият ден е на 9 март 1996 г. Сега тя е на 25 години. Тя е родена в Мумбай, Махаращра.

Рожден ден 9 март 1996 година
Възраст 25 години
Място на раждане Мумбай, Махаращра
Растат Мумбай, Махаращра
Адрес Мумбай, Махаращра

Височина и физическа информация на Jinal Sharma

Физическата структура изразява красотата на знаменитостите. Физическото състояние на идола, височина, тегло дори прическата е последвана от феновете. Ние разбираме вашето търсене. Тя е почти 5 "7" фута. Приблизителното тегло е 49 кг. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност. Цветът на окото й е черен. и цветът на косата е черен.

Височина 5 "7" фута
Тегло (и) 49 кг
Измерване на тялото 36-28-36
Цвят на очите Черен
Цвят на косата Черен
Jinal Sharma Image
Jinal Sharma Image

Джинал Шарма и семейно положение

Знаете ли семейното положение на Jinal Sharma? Ако се интересувате достатъчно за личния живот, получавате всички лични данни тук. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобитата и други. Ние също добавихме любимите личности и нещата в секцията. Нека проверите таблицата по-долу, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Обвързан
Афера (и) Шрей Митал
Хоби Пътуване, танци, йога
Членове на семейството Майка: Соня Шарма

Образование на Jinal Sharma

Тук е обсъждана образователната квалификация на Jinal Sharma. Много от нейните последователи искат да знаят за образователната квалификация. Някои от феновете обичат да следват любимата си знаменитост и да се вдъхновят от техните дейности и образование. По-долу сме предоставили подробности за образователната квалификация. Понякога не е възможно да се намери точната информация. В никакви данни открихме, ние се опитваме да внимаваме това.

Училище Vidya Bhavan на PVG
Име на университета Mithibai College
Степен на образование Завършвам

Професионален живот

Този раздел се фокусира върху професионалния си живот и събития. Добавихме и име на училище, име на колежа, образователна квалификация. Кариерата й започна като телевизия: mtv splitsvilla (сезон 12). Въпреки че има много друга по-малка професия. Точката на фокусиране е модел, актриса.

Основна професия Модел, актриса
Вход Телевизия: mtv splitsvilla (сезон 12)
Награди
Jinal Sharma Pic Изтегляне
Jinal Sharma Pic Изтегляне

Jinal Sharma Net и заплата

Каква е нетната стойност на Jinal Sharma? Какъв е основният източник на доходи? Въпреки че е невъзможно да се получи точната информация за заплатите и активите. В таблицата по-долу ще получите най-новата информация за заплатата и активите. Също така добавяме противоречията в този раздел. Общата нетна стойност на Jinal Sharma е 1-3 милиона USSD.

Заплата 25-50K на епизод
Нетната стойност 1-3 милиона USSD
Противоречия Нито един

Jinal Sharma социални медии връзки

Facebook профил https: // www.Facebook.com / jinalsharma07
Instagram връзка https: // www.Instagram.com / jinalsharma07 /
Twitter Link #
Уикипедия #

ЧЗВ

 1. Женен ли е Jinal Sharma?

  Тя е във връзка.

 2. Къде е родното място на Jinal Sharma?

  Родното място на Jinal Sharma е Мумбай, Махаращра.

 3. Каква е нетната стойност на Jinal Sharma?

  Нетната стойност е 1-3 милиона USSD.

 4. Какъв е адресът на Jinal Sharma?

  Според нашата база данни адресът е Мумбай, Махаращра.

 5. Какво е възрастта на Джинал Шарма?

  Възрастта на Jinal Sharma е 25 години.

Това е всичко за височината на Jinal Sharma, тегло и биография. Ние вярваме, че тази информация ще ви помогне да знаете за нея. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, можете да се свържете с нас чрез нашия формуляр за коментар. Ние обичаме да чуваме от вас.