Джейн Омеара Сандърс Възраст, Нетна Стойност: Био-Уики, Съпруга, Деца, Тегло 2022 Г

Интересувате ли се да познавате Джейн Омеара Сандърс? Тя е една от най-младите знаменитости за много хора. Покрихме подробностите за този американски социален работник, администратор на колежа и политически служител. Вие сте фен на Мери Джейн Омеара Сандърс? Искате ли да знаете за нея? Като следвате тази статия, можете да научите за нетната стойност на Мери Джейн Омеара Сандърс, възраст, височина и други подробности. Да преминем към следващия раздел.

Тегло на Джейн Омеара Сандърс
Тегло на Джейн Омеара Сандърс

Биография на Мери Джейн Омеара Сандърс

Мери Джейн Омеара Сандърс е истинското й име. Името на етикета е Джейн Омеара Сандърс. Според родното й място тя е американка по рождение. Името на родния й град е Бруклин, Ню Йорк, САЩ. Нека проверите раздела по-долу, за да получите повече информация.

Пълно име/Истинско име Мери Джейн Омеара Сандърс
Мононим (псевдоним) Джейн Омеара Сандърс
Пол Женски пол
Професия Американски социален работник, администратор на колежа и политически служител
Националност американски
Местоположение на раждане Бруклин, Ню Йорк, САЩ
Дата на раждане 3 януари 50 г
Възраст като през 2022 г на 71 години
Височини 1.67 м
Височина(и) футове 5 фута и 5 инча
Височини в см 167 см
Тегло(и) 80 кг
Тегло(и) в паунд 176 паунда
История на запознанствата Да се ​​актуализира
Семейно положение Женен
Съпруг Бърни Сандърс (м. 1988)
Син дъщеря Да (Карина Дрискол, Дейвид Дрискол, Хедър Дрискол)
Печелене —-
Нетни стойности 1 милион долара

На колко години е Мери Джейн Омеара Сандърс?

Знаете ли на каква възраст е Мери Джейн Омеара Сандърс? Можете да го намерите тук, ако не знаете за нейния рожден ден или родно място и други факти, свързани с това. Рожденият й ден е на 3 януари 50 г. Сега нейната възраст е на 71 години. Мястото на раждането й е Бруклин, Ню Йорк, САЩ.

Мери Джейн Омеара Сандърс Височина, тегло и физически данни

Физическата красота изразява колко много любимите ви знаменитости се грижат за красотата и фитнеса си. Следването на физиката и стила на любимите знаменитости е страхотно хоби за много от нас. Ние сме наясно с това. В случай на ръст, Джейн Омеара Сандърс е 1.67 м височина. Теглото й в момента е 80 кг. Тук сме поставили последната стойност на нейното тегло, въпреки че може да се промени по всяко време.

Афери и семейно положение на Джейн Омеара Сандърс

Какво е семейното положение на Мери Джейн Омеара Сандърс? Тук ще предоставим част от информацията за нейния личен живот, която може да бъде вашето любопитство. В таблицата по-долу сме изобразили нейното семейно положение, съпруг, текущи дела, хобита и много повече лична информация накратко. Добавихме и любимите личности и неща в раздела. Можете да проверите таблицата, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Нетната стойност на Джейн Омеара Сандърс
Нетната стойност на Джейн Омеара Сандърс

Джейн Омеара Сандърс Информация за нетната стойност и заплатата

Замисляли ли сте се някога за нетната стойност на Джейн Омеара Сандърс? Колко печели тя? Заплатата и нетната стойност са такива стойности, които винаги се променят с времето. По таблицата вземете представа за нейната нетна стойност и заплата. Всички нейни противоречия се актуализират в този раздел. Нетната стойност на Джейн Омеара Сандърс е 1 милион долара.

Често задавани въпроси

 1. Какъв е рожденният ден на Джейн Омеара Сандърс?

  Датата на раждане на Джейн Омеара Сандърс е 3 януари 50 г.

 2. На каква възраст е Джейн Омеара Сандърс?

  Възрастта на Мери Джейн Омеара Сандърс е на 71 години.

 3. Джейн Омеара Сандърс омъжена ли е?

  Тя е омъжена.

 4. Каква е височината на Джейн Омеара Сандърс?

  Тя е 1.67 м височина.

 5. Къде е родното място на Джейн Омеара Сандърс?

  Родното място на Джейн Омеара Сандърс е Бруклин, Ню Йорк, САЩ.

Това е всичко за нетната стойност, биография, височина, тегло и друга информация на Мери Джейн Омеара Сандърс. Надяваме се горната информация да ви помогне да разберете за нея. Намирате ли нещо нередно във всичко това? информирайте ни чрез коментар или използвайте нашите данни за контакт. Вашите коментари са ценни за нас.