Dolly Sharma Дела, Възраст, Нетна Стойност, Височина, Био И Още 2022

Познавате ли Dolly Sharma? Тя е един от популярните йога инструктор, танцьорка, sketcher за много от хората. Добавихме подробната биография на този инструктор по йога, танцьорка, sketcher. Ако искате да научите повече за Dolly Sharma, имаме добри новини за вас. В раздела по-долу ще получите детайлите на височината, възрастта, възрастта, нещата и много повече информация. Да се преместим в следващия раздел.

Доли Шарма Био

Доли Sharma Image
Доли Sharma Image

Истинското име на този инструктор по йога, танцьор, sketcher е Доли Шарма. Хората и нейните роднини често го наричат Доли Шарма. Тя има индийско гражданство. Името на родния й град е Чанакипури, Ню Делхи, Индия. Тя следва индуизма. Тя постигна диплома. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Пълно име / истинско име Доли Шарма
Име на етикета Доли Шарма
Гражданство Индийски
Религия Хиндуизъм

Доли Шарма Възраст и друга информация

Знаете ли за възрастта на Dolly Sharma? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Въз основа на нашите изследвания рожденият ден е на 15 май 1991 година. Сега тя е на 31 години. Местоположението на нейното раждане е Ню Делхи, Индия.

Рождена дата 15 май 1991 година
Възраст 31 години
Място на раждане Нов Делхи, Индия
Роден град Чанакипури, Ню Делхи, Индия
Зодия Телец

Височина на доли Шарма, тегло и друга информация

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си известни личности. Красотата на физическите статистики, тяхната височина, теглото, цветът на очите винаги е следвал другите. Ние разбираме вашето търсене. Височината й е в сантиметри – 160 см в метри- 1.60 м в краката сантиметра – 5 "3". Теглото е в килограми – 45 кг
в паунда – 99 lbs. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на очите е сив. По същия начин цветът на косата е светлокафяв.

Височина в сантиметри – 160 cm
в метри – 1.60 м
в краката сантиметра – 5 "3"
Тегло (и) в килограми – 45 кг
в паунда – 99 lbs
Фигури 28-26-30
Цвят на очите Грей
Цветове на косата Светлокафяво

Семейно положение и приятел на Доли Шарма

Какво мислите за семейното положение на Dolly Sharma? Ако имате любопитство за личния живот, ще получите данни тук. Беше добавено семейно положение, дела, хобита и друга информация. Ние също добавихме любимите личности и нещата в секцията. Проверете по-долу на масата, за да знаете за семейния живот на любимия си човек.

Семейно положение Неженен
Връзка N / A
Интерес Четене
Любими неща / лица Шридеви
Семейство Баща – не е известно
Майка не е известна

Доли Шарма Образователна квалификация

Тук ще получите образователната квалификация на Dolly Sharma. Много от феновете искат да знаят за образователния фон. Някои от феновете обичат да следват любимата си знаменитост и да се вдъхновят от техните дейности и образование. Таблицата по-долу е за образователната квалификация. Споменава се, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. В никакви данни открихме, ние се опитваме да внимаваме това.

Име на училище Не е намерено
Колеж / университет Неизвестен
Образователни квалификации Завършвам

Професионален живот и противоречия

Този раздел се фокусира върху професионалния си живот и събития. Добавихме и име на училище, име на колежа, образователна квалификация. Дебютът й беше като телевизия: MTV Poories Xtreme (2018). Тя основно печели от професията си.Г. Йога инструктор, танцьор, sketcher.

Основна професия Йога инструктор, танцьор, sketcher
Известен за MTV Пътни заведения Xtreme Constantant
Започнете кариера Телевизор: MTV Пътни от тях Xtreme (2018)
Постижения N / A
Снимка на Dolly Sharma
Снимка на Dolly Sharma

Dolly Sharma Net и доходи

Искате ли да знаете за нетната стойност на Dolly Sharma? Колко печели? Въпреки че е невъзможно да се получи точната информация за заплатите и активите. Ние предоставихме най-новата информация за заплатата и активите в таблицата по-долу. В този раздел се добавят и противоречия. Нетната стойност на Dolly Sharma е $ 5.5 милиона.

Доход 2-5 милиона
Нетна стойност $ 5.5 милиона
Противоречия Неизвестен

ЧЗВ

 1. Каква е нетната стойност на дол sharma?

  Нетната стойност е $ 5.5 милиона.

 2. Каква е образователната квалификация на Dolly Sharma?

  Нейната образователна квалификация е завършила.

 3. Е Dolly Sharma женен?

  Тя е неженена.

 4. Каква е височината на долла Шарма?

  В сантиметри – 160 cm
  в метри – 1.60 м
  в краката сантиметра – 5 "3"

 5. Където е родното място на дол Шарма?

  Родното място на Долли Шарма е Ню Делхи, Индия.

Това е всичко за височината, възрастта, теглото и биографията на Доли Шарма. Ние вярваме, че тази информация ще ви помогне да знаете за нея. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, можете да се свържете с нас чрез нашия формуляр за коментар. Ние обичаме да чуваме от вас.