Dj Paul Net Worth, Възраст: Съпруга, Деца, Тегло, Био-Уики 2022

Знаете ли DJ Paul? Той е достатъчно популярен за младежите по това време. Тук ще получите пълната биография на DJ Paul. Ако искате да научите повече за Paul Duane Beauregard, имаме някои добри новини за вас. Превъртете надолу по-долу, ще получите Paul Duane Beauregard възраст, нетна стойност, височина, дела, образование и много други. Нека изпратим на следващия раздел.

DJ Paul Височина
DJ Paul Височина

Paul Duane Beauregard биография

Истинското име на този рапър, рекорден продуцент, DJ, композитор, и предприемач е Пол Дуейн Борегард. Неговото псевдоним е DJ Paul. Неговата националност е американска по рождение. Името на родния му град е Мемфис, Тенеси, САЩ. В раздела по-долу ще имате повече информация.

Истинско име / Име на раждането Paul Duane Beauregard
Име на етикета DJ Paul
Пол Мъжки
Основна професия Рапър, продуцент, DJ, композитор и предприемач
Националност американски
Роден в Мемфис, Тенеси, САЩ
Деня на раждане 12-Jan-77
Възраст като през 2022 година 44 години
Височина 1.80 м
Височини в краката 5 фута и 10 инча
Височини в cm 180 cm
Тегло 85 кг
Тегло в паунд 187 паунда
Дати с Да (Majda Baltic)
Семейно положение Единичен
Съпруг Скоро ще бъдат актуализирани
Син дъщеря Да (Nautica Beauregard)
Доход
Нетната стойност $ 18 милиона

Paul Duane Beauregard възраст и друга информация

Знаете ли за Paul Duane Beauregard Age? В този раздел сме се фокусирали върху информация, свързана с раждаемостта, като роднина, родното място, родния град, текущото място и т.н. Може да чуете, че неговият рожден ден е на 12-януари-77. Настоящата възраст е на 44 години. Според нашето изследване той е роден в Мемфис, Тенеси, САЩ.

Paul Duane Beauregard височина и физическа информация

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си известни личности. Физическото състояние на идола, височина, тегло дори прическата е последвана от феновете. Ние сме наясно с това. В случай на височина, DJ Paul е 1.80 м висок. Теглото е 85 кг. Теглото варира от време на време, тук получавате най-новото тегло.

DJ Paul Семейно положение и приятелка

Какво мислите за семейното положение на Paul Duane Beauregard? В тази част ще можете да знаете личните му факти и проблеми, които ви интересуват. В таблицата по-долу са изобразявали своето семейно положение, съпрузи, текущи въпроси, хобита и много по-лични данни накратко. Ние също добавихме любимите личности и нещата в секцията. Проверете таблицата, за да знаете за семейния живот на любимия си човек.

DJ Paul Възраст
DJ Paul Възраст

DJ Paul Net и информация за заплатата

Знаете ли за нетната стойност на DJ Paul? Какъв е основният източник на доходи? Често е, че заплатата и активите се променят с течение на времето. В следващия раздел ще получите информация за данните за неговата заплата, нетната стойност и актива. Всичките му контраверси се актуализират в този раздел. Общата нетна стойност на DJ Paul е 18 милиона долара.

Често задайте въпроси

 1. Какво е възрастта на DJ Paul?

  Възрастта на Пол Дуейн Борегард е на 44 години.

 2. Каква е височината на DJ Paul?

  Той е 1.80 м висок.

 3. Каква е професията на DJ Paul?

  Той е рапър, продуцент, DJ, композитор и предприемач.

 4. Какво е денят на рождения ден на DJ Paul?

  Датата на раждане на DJ Paul е 12-януари-77.

 5. Каква е нетната стойност на DJ Paul?

  Нетната стойност е $ 18 милиона.

Това са информацията, която може да търсите за теглото, височината, възрастта и био от Пол Дуейн Борегард. Надяваме се, че тази информация ще предостави ясни концепции за него. Може да има някаква погрешна информация, ако откриете нещо подобно, можете да се свържете с нас чрез нашия формуляр за коментар. Вашето мнение е ценно за нас.