Chahat Pandey Възраст, Височина, Нетна Стойност, Дела, Био И Още 2022

Интересувате ли се от Чахат Панде? Тя е достатъчно популярна за младежите по това време. Обхванахме детайлите на тази актриса. Ако искате да научите повече за Chahat Pandey, имаме добри новини за вас. Добавихме подробности; S на Chahat Pandey Net, възраст, височина и други детайли. Да проверим.

Chahat Pandey къса уики

Chahat Pandey снимка
Chahat Pandey снимка

Истинското име на тази актриса е Чахат Панде. Хората и роднините му често го наричат chahat. Според нейното родно място, тя е индийска по рождение. Името на родния й град е с. Чанди Чопра, Domoh (m.Пс.). Хиндуизмът е последван от нея. Образователната квалификация на този човек е завършил. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Име на сертификат Чахат Панде
Име на етикета Чаха
Гражданство Индийски
Религиозно вярване Хиндуизъм

Chahat Pandey Възраст и информация за раждане

Имате ли интерес към възрастта на Чахат Панде? Тук обхванахме датата на раждане и друга свързана информация. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Датата на раждане е 1 юни 1999 г. Настоящата възраст е 21 години. Родена е в с. Чанди Чопра, Domoh (m.Пс.).

Дата на раждане 1 юни 1999 година
Възраст 21 години
Местоположение на раждането Чанди Чопра, Domoh (m.Пс.)
Роден град Чанди Чопра, Domoh (m.Пс.)
Адрес Мумбай, Махаращра

Chahat Pandey Височина, тегло и физическа информация

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си известни личности. Физическото състояние на идола, височина, тегло дори прическата е последвана от феновете. Ние знаем за това. Височината на Чахат Панде е 5’4 "фута. Теглото е 45 кг. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на окото й е черен. и цвета на косата е светлокафяв.

Височина 5’4 "фута
Тегло (и) 45 кг
Измерване на тялото 32-28-32
Цвят на очите Черен
Цвят на косата Светлокафяво
Чахат Панде Изображение
Чахат Панде Изображение

Chahat Pandey гадже и семейно положение

Знаете ли семейното положение на Чахат Панде? Ако искате да знаете за личния живот Този раздел е за вас. Беше добавено семейно положение, дела, хобита и друга информация. Ние също така написахме за любимите личности и неща като цвят, храна и т.н. Нека проверите таблицата по-долу, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Единичен
Афера Няма намерени данни
Хоби Действащ, разговор
Членове на семейството Майка: Bhavana Pandey
Баща: Мани Панде (починал)
Брат: Рахат Панде и Сахас Панде

Образователни квалификации на Chahat Pandey

Ето образователната квалификация на Чахат Панде. Много от феновете искат да знаят за образователния фон. Някои от феновете обичат да следват любимата си знаменитост и да се вдъхновят от техните дейности и образование. Тук са описани образователни квалификации. Понякога не е възможно да се намери точната информация. За тази ситуация преглеждаме тази информация редовно.

Име на училище Основно образование от Chandi Chopra Villageadarsh School, Damoh (10-та) JPB School (12th)
Име на колежа 12-ти и действащ курс
образователна квалификация Завършвам

Професионален живот и противоречия

Този раздел се фокусира върху професионалния си живот и събития. Тук предлагаме и името на училището, името на колежа, образователната квалификация и много други. Дебютът й е като телевизия: Павитра Бандхан (2016). Въпреки че има много друга по-малка професия. Точката на фокусиране е актрисата.

Основна професия Актриса
Вход Телевизия: Павитра Бандхан (2016)
Награда Все още не
Chahat pandey снимка изтегляне
Chahat pandey снимка изтегляне

Chahat Pandey Net и заплата

Знаете ли за нетната стойност на Чахат Панде? Каква е нейната заплата? Споменава се, че нетната стойност и заплатата се променят с течение на времето. В таблицата по-долу ще получите най-новата информация за заплатата и активите. Добавихме противоречия в този раздел. Нетната стойност на Чахат Панде е 5-10 crore.

Печелене 50,000 / Епизод
Нетната стойност 5-10 crore
Противоречия 1. През юни 2020 г. Чахат и майка му са обвинени в влизането в къщата на майчината чичо и да го нападат. На 17 юни бяха арестувани и изпратени в затвора. В същото време 2 незначителни братя на Чахат също бяха включени в този инцидент, но съдът дава облекчение на малки братя и не е изпратил затвора.2. По време на блокирането през май 2020 г. актрисата Heer Chopra беше заседнала в къщата на Чахат. По време на това тя обвини Чахат, че семейството й е психически я измъчва и дори не дава правилно храната си правилно.3. По време на заключването на COVID-19, Chahat и целият член на екипажа обвиниха шоуто, които не плащат заплата. По този начин тя каза това поради финансови ограничения, тя дори нямаше пари, за да плати наем на къща. Нейният наемодател я помоли да освободи къщата.

Chahat Pandey социални медии връзки

Facebook връзка https: // www.Facebook.com / chahat.Pandey2 /?Ref = BR_RS
Профил на Instagram https: // www.Instagram.com / ichahatpandey /?HL = EN
Twitter Link https: // Twitter.com / chahatpandey5
Wikipedia връзка #

Общ въпрос за Чахат Панде

 1. Какво е религиозното убеждение на Чахат Панде?

  Тя вярва в индуизма.

 2. Каква е професията на Чахат Панде?

  Тя е актриса.

 3. Е Chahat Pandey женен?

  Тя е сама.

 4. Какви са хобитата на Чахат Панде?

  Хобитата действат, разговарят.

 5. Какво е възрастта на Чахат Панде?

  Възрастта на Чахат Панде е 21 години.

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на Чахат Панде. Надяваме се, че тази информация ще предостави ясни концепции за нея. Ако сте намерили нещо нередно, можете да се свържете с нас чрез нашия формуляр за коментар. Очакваме ви.