Брайс Арон Макс Харпър Нетна Стойност, Възраст, Височина, Тегло, Био 2022

Вие сте последовател на Брайс Арон Макс Харпър? Той е един от най-популярните играчи в МЛБ за своето време. Тук сме обхванали неговата биография. Ако сте любопитни за Брайс Арон Макс Харпър, сте на правилното място. Добавихме подробности за нетното състояние, възрастта, височината и други детайли на Брайс Арон Макс Харпър. Да проверим.

Биография на Брайс Арон Макс Харпър

Брайс Арон Макс Харпър тегло
Брайс Арон Макс Харпър тегло

Рожденото име на този играч от MLB е Bryce Aron Max Harper. Известен е също като Harp, Mondo, Bam Bam. Националността му е американска по рождение. Името на родния му град е Лас Вегас, Невада. Нека разгледаме раздела по-долу, за да получим повече информация.

Рожденно име Брайс Арон Макс Харпър
Познато име Харп, Мондо, Бам Бам
Професия(и) Играч от MLB
Мъж/жена Мъж
Религиозни вярвания Кристиан
Роден град Лас Вегас, Невада
Понастоящем живее в Не се съобщава
Ден на раждане 16-Oct-92
Рожден знак Везни
Възраст през 2022 г 28 години
Cast Бял
Гражданство Американски
Тип тяло Спортист
Heights 6 фута и 2 инча (1.91m)
Тегло 209 паунда (95 кг)
Цветове на очите Хейзъл Блу
Цвят на косата Светло руса коса
Образователна квалификация Гимназия в Лас Вегас, колеж в Южна Невада
Баща Не е известно
Име на майката Неизвестен
Брат и сестра Брайън Харпър (по-голям брат),
Семейно положение Женен за Kayla Varner
Съпруга Не е на разположение
Любим Funko POP, Джърси
Доходи Около 26 милиона долара
Нетно богатство 70 милиона долара

Арфа, Мондо, Бам Бам Информация за възрастта и раждането

Наясно ли сте с възрастта на Брайс Арон Макс Харпър? Тук сме изобразили неговия рожден ден, място на раждане и други свързани неща. Може да чуете, че рожденият му ден е на 16 октомври 1992 г. Сега той е на 28 години. Той е роден в Лас Вегас, Невада.

Брайс Арон Макс Харпър Височина, тегло и физическа информация

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си знаменитости. Физическото състояние, височината, теглото и т.н. на знаменитостите винаги създават нови тенденции. Знаем за това. Той е почти 6 фута и 2 инча (1.91m). Теглото на този човек е 209 фунта (95 кг). Теглото варира от време на време, тук можете да получите най-новото тегло.

Приятелка и семейно положение на Bryce Aron Max Harper

Знаете ли семейното положение на Брайс Арон Макс Харпър? Тук ще предоставим някои от сведенията за личния му живот, които биха могли да ви послужат като повод за любопитство. В този раздел по-долу сме добавили семейно положение и връзки, хобита и много други неща. Тук сме се опитали да обхванем техните любими неща и личности. Според нашите проучвания и данни той е женен за Кайла Варнър

Нетна стойност и заплати на Брайс Арон Макс Харпър

Височина на Брайс Арон Макс Харпър
Брайс Арон Макс Харпър височина

Каква е нетната стойност на Брайс Арон Макс Харпър? Колко печели? Заплатата и нетното състояние са такива стойности, които винаги се променят с времето. Няколко противоречиви факти също са предоставени тук. Общата нетна стойност на Брайс Арон Макс Харпър е 70 милиона долара.

Това е всичко за нетното състояние, биографията, височината, теглото и другата информация на Брайс Арон Макс Харпър. Вярваме, че тази информация ще ви помогне да научите повече за него. Възможно е да има грешна информация, ако откриете нещо подобно, можете да се свържете с нас чрез нашата форма за коментари. Очакваме вашето мнение.