Бини Джони Дела, Възраст, Височина, Нетна Стойност, Био И Още 2022

Вие сте последовател на Бини Джони? Той е нововъзникващ танцьор, хореограф в момента. Ние обхванахме детайлите на този танцьор, хореограф. Ако искате да научите повече за Binny Johny, имаме някои добри новини за вас. Тук ще получите детайли на бина Йохат, възрастта, образованието, заплатата и много друга информация. Давай напред, за да проверите подробностите.

Binny Johny Short Wiki

Бини Йоха. \ T
Бини Йоха. \ T

Името на раждането на този танцьор, хореографът е бинал Джони. Хората и роднините му често го наричат бина. Той има индийско гражданство. Името на родния му град е Тричур, Керала, Индия. Той е последовател на християнството. Образователната квалификация на този човек не е намерена. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Пълно име / истинско име Бини Джони
По име Binny
Националност Индийски
Религия Християнство

Binny Johny Възраст и друга информация

Знаете ли за бинайдж? Тук обхванахме датата на раждане и друга свързана информация. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждаемостта. Може да чуете, че неговият рожден ден не е известен. Сега той не е познат стар. Според нашите изследвания той е роден в Тричур, Керала, Индия.

Рождена дата Не се знае
Възраст Не се знае
Местоположение на раждането Тричур, Керала, Индия
Растат Тричур, Керала, Индия
Зодия Не се знае

Бина Йоха Височина, Тегло и физически детайли

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си известни личности. Знаменитости Физическо състояние, височина, тежести и др. Винаги създавайте нови тенденции. Ние знаем за това. Бини Johnyheight е в сантиметри – 175 см в метри – 1.75 m в краката инчове – 5’9 ". Приблизителното тегло е в килограми – 60 кг
в паунда – 132 lbs. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на окото му е черен. и цветът на косата е черен.

Heights в сантиметри – 175 cm
в метри – 1.75 м
в крака инчове – 5’9 "
Тегло (и) в килограми – 60 кг
в паунда – 132 lbs
Измервания на тялото – гърдите: инчове
– Талист: инчове
– бицепс: инчове
Цвят на очите Черен
Цвят на косата Черен

Бини Джони Семейно положение и дела

Какво мислите за семейното положение на Бини Джони? Ако искате да знаете за личния живот Този раздел е за вас. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобитата и други. Ние също така написахме за любимите личности и неща като цвят, храна и т.н. Проверете по-долу на масата, за да знаете за семейния живот на любимия си човек.

Семейно положение Женен
Афера (и) Не се знае
Хоби Танци, пътуване
Любими хора / неща Директор, продуцент
Членове на семейството Баща – не е известен
Майка – не е известна
Брат – не е известен
Сестра – не е известна

Binny Johny образователна квалификация

В раздела по-долу обсъдихме образователната квалификация на Бини Джони. Много от феновете искат да знаят за образователния фон. феновете обичат да следват любимите си личности, за да бъдат вдъхновени от техните дейности. Таблицата по-долу е за образователната квалификация. Споменава се, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. В този случай ние го държим заготовки.

Училищни имена Не е приложимо
Име на университета Не е приложимо
Образователна квалификация / образователно ниво Не е намерено

Професионалният живот и противоречия на Бини Йоха

Този раздел се фокусира върху неговия професионален живот и събития. Ще получите и име на училище, име на колежа, образователни квалификации и друга свързана информация тук. Той започва кариерата си като телевизия: танцов танцов танц (2017, като съдия). Той получава предимно от професията си.Г. Танцьорка, хореограф.

Професия (и) Танцьорка, хореограф
Известен за Танцьорка, хореограф
Дебют TV: Dance India Dance (2017, като съдия)
Награда Все още не
Бини Джони Пик
Бини Джони Пик

Binny Johny Net и печалба

Любопитен ли си за нетната стойност на Бини Йоха? Каква е неговата заплата? Въпреки че е невъзможно да се получи точната информация за заплатите и активите. В таблицата по-долу ще получите най-новата информация за заплатата и активите. В този раздел се добавят и противоречия. Нетната стойност на Binny Johny е $ 30 милиона.

Заплата 1-5 милиона
Нетна стойност $ 30 милиона
Противоречия Не е приложимо

Честотен въпрос за Бини Джони

 1. Какво е възрастта на Бини Джони?

  Възраст на Бини Джони не е известно.

 2. Е бинал джохни?

  Той е женен.

 3. Каква е височината на Бини Джони?

  В сантиметри – 175 cm
  в метри – 1.75 м
  в крака инчове – 5’9 "

 4. Къде е родното място на Бини Джони?

  Родното място на Бини Йоха е Тричур, Керала, Индия.

 5. Каква е нетната стойност на Бини Джони?

  Нетната стойност е 30 милиона долара.

Това е всичко за височината, възрастта, възрастта и биографията на бинал. Ние вярваме, че тази информация ще ви помогне да знаете за него. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, можете да се свържете с нас чрез нашия формуляр за коментар. Очакваме с нетърпение да чуем от вас.