Бхауна Рой Нетна Стойност, Възраст, Височина, Уики И Още 2022 Г

Последовател ли сте на Bhawna Roy? Тя е една от най-популярните 1. Бивш служител на IAS.2. Социален работник, работи за подобряване на състоянието на пациентите с ХИВ в Индия на много от хората. В тази част ще напишем нейната биография. Интересувате ли се да научите за Bhawna Roy? Тук сме обсъдили за нея. Тук обсъдихме нетната стойност на Bhawna Roy, възрастта, височината и други подробности. Да проверим.

Bhawna Roy Wiki

Bhawna Roy
Бхауна Рой

Рожденото име на тази 1. Бивш служител на IAS.2. Социален работник, работещ за подобряване на положението на пациентите с ХИВ в Индия, е Bhawna Roy. Името на етикета е Bhawna. Според родното ѝ място, тя е индийка по рождение. Родният ѝ град е Мумбай, Индия. Тя следва индуизъм. Нейната образователна квалификация е завършено образование. В раздела по-долу ще намерите повече информация.

Име на раждане Bhawna Roy
Познато име Bhawna
Пол Жена
Гражданство Индийски
Каста Индийски
Религия Хиндуизъм

Bhawna Roy Възраст и място на раждане

Сигурно имате представа за възрастта на Bhawna Roy! Ако не, тогава няма какво да се притеснявате за това. Моля, погледнете в долната част, ако се интересувате от факти, свързани с нейния рожден ден и място на раждане. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждането. Може би ще чуете, че рождената ѝ дата е 15 ноември 1968 г. Понастоящем тя е на 53 години (към 2021 г.). Според нашите проучвания тя е родена в Мумбай, Индия.

Ден на раждане 15 ноември 1968 г
Възраст 53 години (към 2021 г.)
Място на раждане Мумбай, Индия
Роден град Мумбай, Индия
Звезден знак Скорпион

Bhawna Roy Височина и физическо описание

Забелязали сме, че хората винаги се интересуват да знаят информация за физическата структура на любимите си личности. Красотата на физическите данни, височината, теглото, цветът на очите винаги е следвала останалите. Разбираме вашето искане. Височината ѝ е 170 см. Теглото ѝ е приблизително 58 кг. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност. Цветът на очите ѝ е черен, а на косата – черен.

Височина 170 см
Височина в метри 5 фута и 6 инча
Височина(и) метър 1.7 метра
Тегло(и) 58 кг
Тегло(а) в килограми 127 паунда
Телесни мерки 33-28-32
Брест 33 инча
Размер на талията в инч 28 см
Размер на бедрата в инч 32 инча
Цвят на очите Черен
Цвят на косата Черна

Bhawna Roy Семейно положение и гаджета

Знаете ли семейното положение на Bhawna Roy? Тук ще предоставим информация за личния ѝ живот, която може да ви заинтересува. За да получите представа за нейното семейно положение, дела, хобита и много други неща, ние украсихме този раздел. Тук ще споделим някои информации за любимите ѝ неща и личности. Можете да разгледате следната таблица, за да научите за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Омъжена
История на запознанствата В процес на разглеждане
Афери(и) Покойният Химаншу Рой (бивш служител на IPS)
Име на съпруга Покойният Химаншу Рой
Лихви Четене и пътуване
Име на бащата Не е известно
Име на майката Ще се актуализира скоро
Брат Амиш Трипати
Името на сестрата Не е известно.
Известни роднини Не е известно
Дъщеря и син Не е известно.
Бхауна Рой
Bhawna Roy

Образователни квалификации на Bhawna Roy

Тук са образователните квалификации на Bhawna Roy. Хората с нетърпение искат да научат образователния опит на тази знаменитост. Кумонен факт за феновете е, че те винаги следят любимите си личности, техните дейности, образование, симпатии и антипатии. В този раздел ще получите подробна информация за нейната образователна квалификация. Винаги разчитаме на надежден източник, но е трудно да се намери. За тази ситуация ние редовно преглеждаме тази информация.

Име на училището Правителствено училище, Worli (Mumbai)
Колежи/университети Колеж Митибай, Университет на Мумбай
Образователна квалификация / образователно ниво Завършил висше образование

Професионален живот на Bhawna Roy

Тук сме събрали информация за професионалния ѝ живот. Тук ще получите и професионална информация;, известен с, любими неща и друга свързана информация. Професионално Тя е 1. Бивш служител на IAS.2. Социален работник, работи за подобряването на положението на пациентите с ХИВ в Индия.

Изтъкнат за Съпруга на покойния бивш служител на IPS Химаншу Рой (починал на 11 май 2018 г.)
Професия 1. Бивш служител на IAS.2. Социален работник, работещ за подобряване на положението на пациентите с ХИВ в Индия
Татуировки Актуализирайте скоро
Хобита Четене и пътуване
Любими знаменитости Ранбир Капур

Нетна стойност и заплата на Bhawna Roy

Замисляли ли сте се някога за нетното състояние на Bhawna Roy? Колко пари прави тя? Добре знаете, че ничия заплата и имущество не остават фиксирани за дълъг период от време. В следващия раздел ще получите подробна информация за нейната заплата, нетно състояние и активи. Всички нейни противоречия се актуализират в този раздел. Нетната стойност на Bhawna Roy е Rs.50 лакх индийски рупии (към 2018 г.).

Заплата Не е известно
Нетна стойност Rs.50 лакх индийски рупии (към 2018 г.)
Любим цвят Синьо и черно
Любими ястия Вада Пао и Идли Самбхар
Любимо място Актуализация скоро

Често задавани въпроси

 1. Какъв е зодиакалният знак на Bhawna Roy?

  Според датата на раждане зодиакалният знак е Скорпион.

 2. Какви са хобитата на Бхауна Рой?

  Хобита са четене и пътуване.

 3. Каква е религиозната вяра на Bhawna Roy?

  Вярва в хиндуизма.

 4. Каква е нетната стойност на Bhawna Roy?

  Нетната стойност на имуществото му е Rs.50 лакх индийски рупии (към 2018 г.).

 5. Каква е възрастта на Bhawna Roy?

  Възрастта на Bhawna Roy е 53 години (към 2021 г.).

Това е информацията, която може би търсите за теглото, височината, възрастта и биографията на Bhawna Roy. Имайки ясна представа за тази знаменитост, цялата тази информация ще ви помогне. Ако има грешна информация. информирайте ни чрез коментар или използвайте нашите данни за контактОчакваме вашето мнение.