Ашват Бхат Височина, Нетна Стойност, Възраст, Дела, Биография И Още 2022 Г

Последовател ли сте на Ashwath Bhatt? Той е един от най-популярните актьори, продуценти, режисьори, сценаристи за много хора. Добавихме подробна биография на този актьор, продуцент, режисьор, сценарист. Ако сте любопитни за Ашват Бхат, вие сте на правилното място. В долната част ще получите подробна информация за височината, възрастта, делата, нетното състояние и още много информация за Ашват Бхат. Продължете напред, за да проверите подробности.

Кратка биография на Ashwath Bhatt

Ашват Бхат Снимки
Ашват Бхат Снимки

Пълното име на този актьор, продуцент, режисьор, сценарист е Ashwath Bhatt. Хората и роднините му често го наричат Ashit Bhatt. Според мястото му на раждане той е индиец по рождение. родният му град е Кашмир, Индия. Изповядва хиндуизъм. Образователната му квалификация е диплома по драматични изкуства. Нека превъртим таблицата по-долу.

Пълно име/истинско име Ашват Бхат
Име на етикета Ашит Бхат
Гражданство Индийски
Религия Хиндуизъм

Информация за възрастта и раждането на Ashwath Bhatt

Любопитни ли сте за възрастта на Ашват Бхат? Тук сме отразили датата на раждане и друга свързана информация. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждането. Рождената дата е Не е известна. Сега той не е известен стар. Роден е в Кашмир, Индия.

Ден на раждане Не е известно
Възраст Не е известно
Място на раждане Кашмир, Индия
Израства в Кашмир, Индия
Зодия: Скорпион

Ашват Бхат Височина, тегло и друга информация

Физическото състояние на известните личности е едно от най-важните неща за феновете. Физическото състояние, височината, теглото, дори прическата на идола се следят от феновете. Знаем за него. Височината на Ашват Бхат е в сантиметри- 173 см в метри- 1.73 m в метри- 5′ 8". Приблизителното му тегло е в килограми – 65 кг
в килограми – 143 фунта. Теглото варира от време на време, тук можете да получите най-новото тегло. Цветът на косата е черен, а цветът на очите е кафяв.

Височина в сантиметри- 173 см
в метри – 1.73 m
в метри инчове – 5′ 8"
Тегло в килограми- 65 кг
в килограми – 143 паунда
Фигура – Гърди: 40 инча
– Талия: 32 инча
– Бицепс: 14 инча
Цвят на очите Кафяв
Цветове на косата Черен

Семейно положение и приятелка на Ашват Бхат

Знаете ли семейното положение на Ashwath Bhatt? Ако сте любопитни за личния живот, ще получите данни тук. В този раздел по-долу сме добавили семейно положение и афери, хобита и много други неща. Тук сме писали и за любими личности и неща като цвят, храна и т.н. Можете да разгледате следната таблица, за да научите за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Не е известно
Връзка Не е известно
Интереси Пътуване
Любимо нещо/личност Фархан Ахтар
Семейство Имена Не са известни

Образователна биография

Образователната квалификация на Ashwath Bhatt е разгледана тук. Много от феновете искат да знаят за образователния фон. феновете обичат да следват любимите си личности, за да се вдъхновяват от техните дейности. Таблицата по-долу е за образователните квалификации. Понякога не е възможно да се намери точна информация. В този случай го оставяме празно.

Училище Имена Не е известен (Кашмир, Индия)
Collge Не е известен
Образователна степен Диплома по драматични изкуства

Професионален живот и противоречия на Ашват Бхат

Добавихме широк спектър от информация за професионалния му живот. Тук също така предоставяме името на училището, името на колежа, образователните квалификации и много други. Кариерата му започва като филмов: Lamhaa: Неразказаната история на Кашмир (2010). Основната му професия е актьор, продуцент, режисьор, сценарист.

Професия Актьор, продуцент, режисьор, сценарист
Известен за Актьор, продуцент, режисьор, сценарист
Приемни изпити Филм: Lamhaa: Неразказаната история на Кашмир (2010)
Награди Устад Бисмилах Хан Юва Пураскар
Награда "Сангет Натак Академи" (2013 г.)
Ашват Бхат снимка
Ашват Бхат снимка

Нетна стойност и заплати на Ашваат Бхат

Каква е нетната стойност на Ашват Бхат? Колко печели? Може да се спомене, че нетното състояние и заплатата се променят с течение на времето. В таблицата по-долу ще получите актуална информация за заплатата и активите. В този раздел добавяме и противоречията. Нетната стойност на Ашваат Бхат е ₹227 крони.

Печалба 1-5 милиона
Нетно богатство ₹227 крони
Противоречия Не е известно

Често задавани въпроси към Ashwath Bhatt

 1. Каква е нетната стойност на Ашват Бхат?

  Нетното състояние е ₹227 крони.

 2. Каква е възрастта на Ashwath Bhatt?

  Възрастта на Ashwath Bhatt не е известна.

 3. Къде е родното място на Ashwath Bhatt?

  Мястото на раждане на Ashwath Bhatt е Кашмир, Индия.

 4. Каква е професията на Ashwath Bhatt?

  Той е Актьор, продуцент, режисьор, сценарист.

 5. Какви са хобитата на Ашват Бхат?

  Хобитата са Пътуване.

Това е всичко за височината, възрастта, теглото и биографията на Ашват Бхат. Надяваме се, че тази информация ще даде ясна представа за него. Ако намирате нещо погрешно или искате да добавите любимите си известни личности към нашия списък, можете да споделите мнението си чрез формата за коментари. Ние ви чакаме.