Анураг Тхакур Височина, Дела, Нетна Стойност, Възраст, Биография И Още 2022 Г

Интересувате ли се от Анураг Тхакур? Той е една от най-младите знаменитости за много хора. Пишем всяка подробност за този политик. Ако искате да научите повече за Анураг Тхакур, имаме добри новини за вас. В раздела по-долу ще получите подробности за ръста, възрастта, делата, нетната стойност на Анураг Тхакур и много повече информация. Да проверим.

Кратка Wiki на Анураг Тхакур

Снимка на Анураг Тхакур
Снимка на Анураг Тхакур

Пълното име на този политик е Анураг Тхакур. Името на етикета е Anura. Според родното му място той е индиец по рождение. Името на родния му град е Хамирпур, Химачал Прадеш. Той е последователи на индуизма. Той постигна бакалавърска степен по изкуства от колежа Доаба, Джаландхар през 1994 г. Нека проверите раздела по-долу, за да получите повече информация.

Истинско име/Име по рождение Анураг Тхакур
Име на етикет Анура
Националност индийски
религия индуизъм

Информация за възрастта и раждането на Анураг Тхакур

Знаете ли за епохата на Анураг Тхакур? Рожден ден и информация като място на раждане, роден град и т.н. са фокусирани тук. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Въз основа на нашето изследване рождената дата е 24 октомври 1974 г. Сега той е на 48 години. Той е роден в Хамирпур, Химачал Прадеш.

Рожден ден 24 октомври 1974 г
Възраст като през 2022 г 48 години
Местоположение на раждане Хамирпур, Химачал Прадеш
Пораснете в Хамирпур, Химачал Прадеш
Зодия Скорпион

Анураг Тхакур Височина, тегло и физическа информация

Физическият статус на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Физическото състояние, височината, теглото на идола, дори прическата, се следват от феновете. Ние знаем за това. Височината на Анураг Тхакур е в сантиметри- 168 см в метри- 1.68 м във фута инча – 5’ 6”. Теглото е в килограми – 70 кг
в паундове – 154 паунда. Теглото варира от време на време, тук получавате най-новото тегло. Цветът на очите е кафяв. По същия начин цветът на косата е черен.

Височини в сантиметри – 168 см
в метри – 1.68 м
във фута инча – 5’ 6”
Тегло в килограми – 70 кг
в паундове – 154 паунда
Измерване на тялото – Гръден кош: 40 инча
– Талия: 32 инча
– Бицепс: 14 инча
Цвят на очите Кафяв
Бои за коса Черен

Семейно положение и дела на Анураг Тхакур

Какво е семейното положение на Анураг Тхакур? Ако имате любопитство към личния живот, ще получите данни тук. Семейно положение, афери, хобита и друга информация е добавена тук. Тук също сме писали за любими личности и неща като цвят, храна и т.н. Вижте таблицата по-долу, за да научите за семейния живот на любимия си човек.

Семейно положение Женен
афера(и) Не се знае
Интерес Гледане и игра на крикет
Любимо нещо/Личност Индийски патриотичен светец, монах
Членове на семейството Баща – Прем Кумар Дхумал (политик)
Майка – Шийла Деви

Образователни основи на Анураг Тхакур

В долния раздел обсъдихме образователната квалификация на Анураг Тхакур. Много от неговите последователи искат да знаят за образователния ценз. Някои от феновете обичат да следват любимата си знаменитост и да се вдъхновяват от заниманията и образованието им. Образователните квалификации са описани тук. Понякога не е възможно да се намери точната информация. В никакви данни, които не открихме, ние се опитваме да следим отблизо това.

училища Училище за модели Даянанд, Джаландхар
Име на колежа Доаба колеж, Джаландхар
Образователни квалификации / Ниво на образование Бакалавър по изкуства от колежа Доаба, Джаландхар през 1994 г

Професионалният живот и противоречия на Анураг Тхакур

В раздела по-долу сме добавили подробности за професионалния му живот. Тук също ще получите име на училище, име на колеж, образователни квалификации и друга свързана информация. Започва професионалния си живот като Неизвестен. Той получава предимно от професията си.Г. Политик.

Професия (и) Политик
Познат като Бивш президент на Управителния съвет за крикет в Индия (БТПП)
Вход Неизвестен
Признание • Anurag Thakur е един от най-младите парламентаристи в Индия, за да получи най-добрата млада парламентарна награда през 2011 година
• На 20 януари 2019 г. е награден с наградата "Сансад" за нейното отлично представяне като парламентарист
Анураг Тхакур
Анураг Тхакур

Информация за нетната стойност на Anurag Thakur

Знаете ли за нетната стойност на Anurag Thakur? Каква е неговата заплата? Споменава се, че нетната стойност и заплатата се променят с течение на времето. Ние предоставихме най-новата информация за заплатата и активите в таблицата по-долу. В този раздел се добавят и противоречия. Net anurag thakur net е Rs. 5.67 крора (както през 2019 г.).

Печелене RS. 1 lac + други квоти (като т.т
Нетна стойност RS. 5.67 крори (както през 2019 г.)
Противоречия През януари 2017 г. той беше отстранен като председател на BCCI от Върховния съд на Индия. Назначеният от Върховния съд комитет Лодха заяви, че правителствените служители не трябва да бъдат членове на административния орган на който и да е спорт. Анураг Тхакур се съпротивляваше много на това решение и дори отказа да се съгласи с разпореждането на Върховния съд. Върховният съд нареди на Анураг Тхакур да се извини, в противен случай той ще бъде арестуван. След това Анураг Тхакур поднесе безусловно извинение на Върховния съд и се оттегли.

Често задавани въпроси

 1. Каква е височината на Анураг Тхакур?

  В сантиметри – 168 см
  в метри – 1.68 м
  във фута инча – 5’ 6”

 2. Къде е родното място на Анураг Тхакур?

  Родното място на Анураг Тхакур е Хамирпур, Химачал Прадеш.

 3. Каква е нетната стойност на Анураг Тхакур?

  Нетната стойност е Rs. 5.67 крори (както през 2019 г.).

 4. Каква е образователната квалификация на Анураг Тхакур?

  Неговата образователна квалификация е бакалавър по изкуства от колеж Доаба, Джаландхар през 1994 г.

 5. Какви са хобитата на Анураг Тхакур?

  Хобитата са Гледане и игра на крикет.

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на Анураг Тхакур. Вярваме, че тази информация ще ви помогне да разберете за него. Ако сте открили нещо нередно, можете да се свържете с нас чрез нашия формуляр за коментари. Вашето мнение е ценно за нас.