Ануприя Пател Възраст, Ръст, Нетна Стойност, Дела, Биография И Още 2022 Г

Познаваш ли Ануприя Пател? По това време тя е достатъчно популярна сред младите хора. Добавихме подробната биография на този политик. Ако сте любопитни за Anupriya Patel, вие сте на правилното място. Превъртете надолу секцията по-долу, ще получите възраст на Ануприя Пател, нетна стойност, ръст, дела, образование и много други. Продължете да проверите подробностите.

Кратка биография на Ануприя Пател

Ануприя Пател
Ануприя Пател

Рожденото име на този политик е Ануприя Пател. Прякорът е Анупр. Според родното й място тя е индийка по рождение. Родният град на този човек е Канпур, Утар Прадеш. Тя е последователи на индуизма. Нейната образователна квалификация е магистърска степен по психология и магистърска степен по бизнес администрация (mba). Нека превъртите таблицата по-долу.

Пълно име Ануприя Пател
Псевдоним Анупр
Гражданство индийски
Религиозно вярване индуизъм

Информация за възрастта и раждането на Ануприя Пател

Имате ли интерес към епохата на Ануприя Пател? Рожден ден и информация като място на раждане, роден град и т.н. са фокусирани тук. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Датата на раждане е 28 април 1981 г. Настоящата възраст е 39 години. Мястото на раждането й е Канпур, Утар Прадеш.

Дата на раждане 28 април 1981 година
Възраст като през 2022 година 39 години
Място на раждане Kanpur, Uttar Pradesh
Роден град Kanpur, Uttar Pradesh
Зодия Телец

Височина и физическа информация на Anupriya Patel и физическа информация

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Красотата на физическите статистики, тяхната височина, теглото, цветът на очите винаги е следвал другите. Ние разбираме вашето търсене. Anupriya Patelheight е в сантиметри – 165 см в метри – 1.65 m в краката инчове – 5 "5". Теглото е в килограми – 62 кг
в паунда – 137 паунда. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на косата е черен и цветът на очите е черен.

Височина в сантиметри – 165 cm
в метри – 1.65 М
в краката инчове – 5 "5"
Тегло (и) в килограми – 62 кг
в паунда – 137 паунда
Измерване на тялото 34-22-34. \ t
Цвят на очите Черен
Цветове на косата Черен

Anupriya Patel Семейно положение и дела

Ануприя Пател омъжена ли е или неомъжена? Ако имате любопитство към личния живот, ще получите данни тук. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобита и други. Тук също сме писали за любими личности и неща като цвят, храна и т.н. Можете да проверите следната таблица, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Женен
Връзка Не се знае
хобита Четене, пътуване
Любими хора/неща актриса
Семейство Баща – Соне Лал Пател (основател на Apna Dal)
Майка – Кришна Пател (президент на Апна Дал)
Брат – не е известен
Сестра – Палави Пател

Образователни основи на Ануприя Пател

Образователният ценз на Ануприя Пател е обсъден тук. Много от нейните последователи искат да знаят за образователния ценз. Някои фенове обичат да следват своите възхитителни знаменитости, за да знаят за техните дейности, образование и така нататък. По-долу сме предоставили подробности за образователните квалификации. Понякога не е възможно да се намери точната информация. За тази ситуация ние преглеждаме тази информация редовно.

Име на училище Не се знае
Колежи/Университети Женски колеж Лейди Шри Рам, Делхи,
Университет Амити
Университет Чхатрапати Шаху Джи Махарадж, Канпур, Утар Прадеш
Степен на образование Магистърски степени по психология и магистри по бизнес администрация (MBA)

Професионален живот и противоречия

В раздела по-долу сме добавили подробности за нейния професионален живот. Тук също предоставяме име на училище, име на колеж, образователни квалификации и много други. Кариерата й започва като Неприложимо. Въпреки че тя има много друга по-малко фокусирана професия. Фокусната точка е Политикът.

професия(и) политик
Известен с политик
Начало Не е приложимо
награди N/A
Изображения на Ануприя Пател
Изображения на Ануприя Пател

Информация за нетната стойност и заплатата на Ануприя Пател

Каква е нетната стойност на Ануприя Пател? Каква е нейната заплата? Трябва да се спомене, че нетната стойност и заплатата се променят с течение на времето. В долния раздел се фокусирахме върху нетната стойност и заплатата. Добавихме противоречия в този раздел. Нетната стойност на Ануприя Пател е Rs. 2.69 крор.

Заплата 1-5 милиона
Нетни стойности Rs. 2.69 крор
Противоречия Не е приложимо

ЧЗВ

 1. Каква е професията на Ануприя Пател?

  Тя е политик.

 2. Къде е родното място на Ануприя Пател?

  Родното място на Ануприя Пател е Канпур, Утар Прадеш.

 3. На каква възраст е Ануприя Пател?

  Възрастта на Ануприя Пател е 38 години.

 4. Какъв е образователният ценз на Ануприя Пател?

  Нейната образователна квалификация е магистърска степен по психология и магистърска степен по бизнес администрация (mba).

 5. Какъв е зодиакалният знак на Ануприя Пател?

  Според рождената дата зодиакалният знак е Телец.

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на Ануприя Пател. Вярваме, че тази информация ще ви помогне да разберете за нея. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости към нашия списък, уведомете ни чрез коментари или чрез нашата секция за контакти. Очакваме с нетърпение да чуем от вас.