Антонина Шевченко Нетно Тегло, Тегло, Биография, Височина, Възраст 2022 Г

Интересувате ли се от Антонина Шевченко? Тя е една от популярните състезателки по смесени бойни изкуства за много хора. В тази част ще напишем нейната биография. Ако се интересувате от Антонина Шевченко, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, ако посетите този адрес. Превъртете надолу в раздела по-долу, за да научите какво е нетното състояние на Антонина Шевченко, възраст, височина, афери, образование и много други. Да преминем към следващия раздел.

Антонина Шевченко Биография

Нетна стойност на Антонина Шевченко
Нетна стойност на Антонина Шевченко

Истинското име на тази състезателка по смесени бойни изкуства е Antonina Shevchenko. Псевдонимът ѝ е La Pantera. Нейната националност е киргизстанка Перуанка по рождение. Името на родния ѝ град е Фрунзе, Киргизска ССР, Съветски съюз (сега Бишкек, Киргизстан). За да получите повече информация, разгледайте раздела с таблицата по-долу.

Рожденно име Антонина Шевченко
Име на сцената La Pantera
Професия(и) Смесени бойни изкуства
Пол Жена
Религиозни вярвания Не е на разположение
Място на раждане Фрунзе, Киргизска ССР, Съветски съюз (сега Бишкек, Киргизстан)
Местожителство Не се съобщава
Ден на раждане 20 ноември 1984 г
Слънчев знак Скорпион
Възраст 36 години
Племе Не е налично
Националност Киргизстанска перуанка
Състояние на фигурата Атлетик
Височина 58 (1.73 m)
Тегло 61 кг (135 фунта)
Цвят на очите Кафяв
Коса Блондинка
Образователен статус Няма данни
Име на бащата Не е на разположение
Име на майката Елена Шевченко
Брат и сестра Valentina Shevchenko
Семейно положение Да
Съпруг Павел Федотов
Хоби Биография, шапка, ръчно подписан COA за Формула 1
Заплата Скоро ще актуализираме заплатата
Нетно богатство $200,000

Информация за възрастта и раждането на La Pantera

Знаете ли на колко години е Антонина Шевченко? По-долу ще включим цялата свързана с нея информация за мястото на раждане и рождения ѝ ден. Въз основа на нашите проучвания рождената ѝ дата е 20 ноември 1984 г. Сега тя е на 36 години. Мястото на раждането ѝ е Фрунзе, Киргизска ССР, Съветски съюз (сега Бишкек, Киргизстан).

Антонина Шевченко Височина, тегло и друга информация

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Обичаме да следим и да подражаваме на нашите знаменитости височина, тегло, стил на прическата, цвят на очите, облекло и почти всичко. Ние разбираме вашето търсене. Тя е почти 58 (1.73 m). Актуалното ѝ тегло е 61 кг (135 фунта). Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност.

Антонина Шевченко Семейно положение и гаджета

Интересувате ли се от семейния живот на Антонина Шевченко? Някои от сведенията за личния ѝ живот са представени тук, за да ви накарат да търсите. За да дадем представа за нейното семейно положение, афери, хобита и много други неща, ние украсихме този раздел. Опитахме се да обхванем любимите им неща и личности тук. Според нашите проучвания и данни тя е да

Нетна стойност и заплата на Антонина Шевченко

Антонина Шевченко възраст
Антонина Шевченко възраст

Замисляли ли сте се някога за нетното състояние на Антонина Шевченко? Какъв размер на хонорара получава тя? Често срещано явление е, че заплатата и активите се променят с течение на времето. В този раздел ще прочетете всички спорове за нея. Общата нетна стойност на Антонина Шевченко е 200 000 долара.

Ето всичко за нетната стойност на Антонина Шевченко, биография, височина, тегло и друга информация. Чрез цялата тази информация можете ясно да знаете за този човек. Ако сте открили нещо нередно, можете да се свържете с нас. Обичаме да чуваме от вас.