Anmol Limbo Епоха, Нетна Стойност, Дела, Височина, Био И Още 2022

Интересувате ли се от Anmol Limboo? Той е един от най-малките знаменитости на много хора. Добавихме подробната биография на този участник в детето. Ако искате да научите повече за Anmol Limboo, имаме някои добри новини за вас. Превъртете надолу по-долу, ще получите Anmol Limboo Age, нетна стойност, височина, дела, образование и много други. Давай напред, за да проверите подробностите.

Anmol Limboo Wiki

Anmol Limboo изображения
Anmol Limboo изображения

Пълното име на този актьор е Anmol Limbo. Името на маркера е Anmol. Според родното му място той е индийски по рождение. неговият роден град е сикким, Индия. Той следва индуизма. Образователната квалификация на този човек не е намерена. Нека проверите раздела по-долу, за да получите повече информация.

Истинско име Anmol Limbo
По име Анмол
Националност Индийски
Религия Хиндуизъм

ANMOL LIMBOO Възраст и друга информация

Любопитни ли сте за Anmol Limboo Age? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Въз основа на нашите изследвания рожденият ден не е известен. Настоящата възраст не е известна. Той е роден в Сиким, Индия.

Деня на раждане Не се знае
Възраст като през 2022 година Не се знае
Местоположение на раждането Сиким, Индия
Роден град Сиким, Индия
Зодиак зодия Близнаци

Височина и физическо описание на Anmol Limbo

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Физическото състояние на идола, височина, тегло дори прическата е последвана от феновете. Ние сме наясно с това. Височината му е в сантиметри – 162 см в метри- 1.62 m в краката инчове – 5 "3". Теглото е в килограми – 50 кг
в паунда – 110 lbs. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност. Цветът на окото му е черен. и цветът на косата е черен.

Heights в сантиметри – 162 cm
в метри – 1.62 М
в краката сантиметра – 5 "3"
Тегло (и) в килограми – 50 кг
в паунда – 110 lbs
Измерване на тялото – Гърди: 45 инча
– Талия: 33 инча
– BICEPS: 16 инча
Цвят на очите Черен
Цвят на косата Черен

Анмол крайно дела и семейно положение

Какво е семейното положение на anmol limboo? Ако имате любопитство за личния живот, ще получите данни тук. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобитата и други. Ние също така написахме за любимите личности и неща като цвят, храна и т.н. Нека проверите таблицата по-долу, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен
Афера (и) #Ref!
Хоби Играя футбол
Любимо нещо / човек Модел
Членове на семейството Не се знае

образователна квалификация

Ето образователната квалификация на Anmol Limboo. Някои от последователите се интересуват от образователни квалификации. феновете обичат да следват любимите си личности, за да бъдат вдъхновени от техните дейности. Тук са описани образователни квалификации. Ние винаги зависим от надежден източник, но е трудно да се намери. Когато нямаме данни, запазваме тези данни празни.

Училище Не е намерено
Колеж / университет Не съм сигурен
Образователна квалификация / образователно ниво Не е намерено

Професионалният живот и противоречия на Anmol Limbo

В този раздел се фокусирахме върху професионалния му живот. Добавихме и име на училище, име на колежа, образователна квалификация. Дебютът му беше като филм: Pahuna: Малките посетители (2017). Основната професия е детски актьор.

Основна професия Детски актьор
Познат като Детски актьор
Вход Филм: Пахуна: Малките посетители (2017)
Награда Не всеки
Anmol Limboo Image
Anmol Limboo Image

Информация за нетната стойност на Anmol Limbo

Знаете ли за нетната стойност на Anmol Limbo? Каква е неговата заплата? Често е, че заплатата и активите се променят с течение на времето. В раздела по-долу сме се фокусирали върху нетната стойност и заплатата. В този раздел се добавят и противоречия. Нетната стойност на Anmol Limbo е $ 1.76 милиарда (11 000 crore).

Доход 1-5 милиона
Нетната стойност $ 1.76 милиарда (11 000 crore)
Противоречия Не се знае

ЧЗВ

 1. Е Anmol Limbo??

  Той е неженен.

 2. Каква е височината на anmol limboo?

  В сантиметри – 162 cm
  в метри – 1.62 М
  в краката сантиметра – 5 "3"

 3. Какви са хобитата на Anmol Limbo?

  Хобитата играят футбол.

 4. Каква е нетната стойност на anmol limboo?

  Нетната стойност е $ 1.76 милиарда (11 000 crore).

 5. Каква е професията на Anmol Limboo?

  Той е детски актьор.

Това е всичко за нетната стойност на Anmol Limbo, Био, височина, тегло и друга информация. Надяваме се, че тази информация ще предостави ясни концепции за него. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, можете да споделите мнението си чрез формуляра за коментари. Вашето мнение е ценно за нас.