Akshay Panchal Age, Нетна Стойност, Дела, Височина, Био И Още 2022

Интересувате ли се от Панчал Акшай? Той е достатъчно популярен за младежите по това време. Добавихме подробната биография на този танцьор. Ако се интересувате от Akshay Panchal, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. Ние добавихме подробности; S на Akshay Panchal Net, възраст, височина и други подробности. Давай напред, за да проверите подробностите.

Акшай Панчал Био

Akshay Panchal Pic
Akshay Panchal Pic

Истинското име на този танцьор е Akshay Panchal. Хората и неговите роднини често го наричат aksha. Според родното му място той е индийски по рождение. Името на родния му град не е известно. Последва се индузшеството. Образователната квалификация на този човек не е сигурна. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Истинско име / Име на раждането Акшай Панчал
Ник име Акша
Националност Индийски
Религиозно вярване Хиндуизъм

Akshay Panchal възраст и друга информация

Знаете ли за Akshay Panchal Age? Тук обхванахме датата на раждане и друга свързана информация. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Въз основа на нашите изследвания рожденият ден не е известен. Сега той не е известен стар. Той е роден в не познат.

Деня на раждане Не се знае
Възраст Не се знае
Местоположение на раждането Не се знае
Роден град Не се знае
Зодия Скорпион

Akshay panchal височина, тегло и физическа информация

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Физическото състояние на идола, височина, тегло дори прическата е последвана от феновете. Ние сме загрижени за това. Височината му е в сантиметри – 168 см в метри-1.68 m в краката инчове-5 "6". Теглото е в килограми-60 кг
в паунда-132 lbs. Теглото варира от време на време, тук получавате най-новото тегло. Цветът на окото му е тъмно кафяв. и цветът на косата е черен.

Височина в сантиметри-168 cm
в метри-1.68 М
в краката инчове-5 ‘6 "
Тегло (и) в килограми-60 кг
в паунда-132 lbs
Измерване на тялото – Гърди: 37 инча
– Талия: 28 инча
– BICEPS: 13 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Черен

Акшай Панчал дела и семейно положение

Какво е семейното положение на Панчал? Ако имате любопитство за личния живот, ще получите данни тук. В този раздел добавихме семейно положение и дела, хобита и много други неща. Опитахме се да покрием любимите си неща и личности тук. Проверете по-долу на масата, за да знаете за семейния живот на любимия си човек.

Семейно положение Неженен
Афера (и) Ruddhi кадри
Хоби Танцуване
Любими хора / неща Политик, художник
Членове на семейството Баща – не е известен
Майка – Хайна Панчал
Брат – не е известен
Сестра – не е известен

образователна квалификация

Тук беше обсъдено образователна квалификация на Akshay Panchal. Много от неговите последователи искат да знаят за образователната квалификация. Някои фенове обичат да следват своите възхитителни знаменитости, за да знаят за своите дейности, образование и т.н. По-долу сме предоставили подробности за образователната квалификация. Ние винаги зависим от надежден източник, но е трудно да се намери. Когато нямаме данни, запазваме тези данни празни.

Име на училище Не се знае
Колежи / университети Не се знае
Образователно ниво Не съм сигурен

Професионален живот

Този раздел се фокусира върху неговия професионален живот и събития. Ще получите и име на училище, име на колежа, образователни квалификации и друга свързана информация тук. Кариерата му започна, както не намери. Въпреки че има много друга по-малка фокус професия. Точката на фокусиране е танцьорка.

Професия (и) Танцьорка
Познат като Танцьорка
Вход Не е намерено
Награди N / A
Акшай Панчал
Акшай Панчал

Akshay Panchal Net и заплата

Каква е нетната стойност на Akshay Panchal? Какъв е основният източник на доходи? Споменава се, че нетната стойност и заплатата се променят с течение на времето. Ние предоставихме най-новата информация за заплатата и активите в таблицата по-долу. Също така добавяме противоречията в този раздел. Нетната стойност на Akshay Panchal е Rs. 10 Crores (както през 2012 г.) [9] Моят Neta.

Печелене 3-5 милиона
Нетната стойност RS. 10 Crores (както през 2012 г.) [9] Моят Neta
Противоречия Неизвестен

ЧЗВ

 1. Каква е нетната стойност на Akshay Panchal?

  Нетната стойност е Rs. 10 Crores (както през 2012 г.) [9] Моят Neta.

 2. Какво е възрастта на Панчал?

  Възрастта на Akshay Panchal не е известна.

 3. Е Akshay Panchal женен?

  Той е неженен.

 4. Какво е религиозното убеждение на Панчал?

  Той вярва в индуизма.

 5. Каква е височината на панчала на Акшай?

  В сантиметри-168 cm
  в метри-1.68 М
  в краката инчове-5 ‘6 "

Това е всичко за височината на Панчал Акшай, възраст, тегло и биография. Надявам се, че горната информация ви помага да знаете за него. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, можете да се свържете с нас чрез нашия формуляр за коментар. Очакваме ви.