Akasa Singh Net Стойност, Дела, Височина, Възраст, Био И Още 2022

Знаете ли Akasa Singh? Тя е достатъчно популярна за младежите по това време. Ние обхванахме детайлите на този певец. Ако искате да научите повече за Akasa Singh, имаме някои добри новини за вас. Тук ще получите подробности за Akasa Singh Net на стойност възраст, дела, образование, заплата и много друга информация. Да се преместим в следващия раздел.

Akasa Singh Ранен живот

Акаса пея е родена на 2 април 1993 г. в Мумбай, Индия. Тя е израснала в индийско музикално семейство. Баща й Arvinder Singh беше музикален директор и певец на Punjabi Playback.

Akasa Singh Short Wiki

Акаса Сингх
Акаса Сингх

Името на рождението на тази певица е Акаса Сингх. Името на маркера е akasa. Според нейното родно място, тя е индийска по рождение. нейният роден град е Мумбай. Тя вярва в сикхизма. Нейната образователна квалификация е дипломиране. Нека проверите раздела по-долу, за да получите повече информация.

Рождено име Акаса Сингх
По име Акаса
Националност Индийски
Религия Сикхизъм

Akasa Singh възраст и друга информация

Имате ли интерес към Akasa Singh Age? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждаемостта. Въз основа на нашите изследвания рожденият ден е на 2 април 1993 г. Настоящата възраст е 28 години. Тя е родена в Мумбай, Индия.

Дата на раждане 2 април 1993 г
Възраст 28 години
Местоположение на раждането Мумбай, Индия
Растат Мумбай
Знак за зодиака Овен
Akasa Singh Снимка
Akasa Singh Снимка

Akasa singh височина, тегло и физическа информация

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Красотата на физическите статистики, тяхната височина, теглото, цветът на очите винаги е следвал другите. Ние знаем за това. Тя е почти в сантиметри – 165 см в метри – 1.65 m в краката инчове – 5 "5". Приблизителното тегло е в килограми – 55 кг
в паунда – 121 lbs. Теглото варира от време на време, тук получавате най-новото тегло. Цветът на очите е тъмно кафяв. По същия начин, цветът на косата е тъмно кафяв.

Heights в сантиметри – 165 cm
в метри – 1.65 М
в краката инчове – 5 "5"
Тегло в килограми – 55 кг
в паунда – 121 lbs
Измервания на тялото 36-25-34
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво

Akasa Singh Семейно положение и гадже

Какво е семейното положение на Акаса Сингх? Ако имате любопитство за личния живот, ще получите данни тук. В този раздел добавихме семейно положение и дела, хобита и много други неща. Опитахме се да покрием любимите си неща и личности тук. Проверете по-долу на масата, за да знаете за семейния живот на любимия си човек.

Семейно положение Неженен
Афера (и) Име не е известно
Хоби Пътуване, слушане на музика, гледане на филми
Любими неща / лица Актриса
Семейство Баща – арвиндър Сингх (пенжаби възпроизвеждане певец и музикален директор)
Майка не е известна
Sehban Azim и Akasa Singh
Sehban Azim и Akasa Singh

Akasa Singh Образователна квалификация

Ето образователната квалификация на Akasa Singh. Повечето от хората искат да знаят за образователните квалификации на любимия си човек. Някои от феновете обичат да следват любимата си знаменитост и да се вдъхновят от техните дейности и образование. Таблицата по-долу е за образователната квалификация. Понякога не е възможно да се намери точната информация. За тази ситуация преглеждаме тази информация редовно.

Училище Не е приложимо
Колеж / университет Не съм сигурен
Образователни квалификации Абитуриентски

Професионалният живот и противоречия на Акаса Сингх

Тук сме събрали информация за нейния професионален живот. Тук предлагаме и името на училището, името на колежа, образователната квалификация и много други. Тя започна професионалния си живот като дебютна песен: Kheeech Meri Photo (2016). Тя основно печели от професията си.Г. Певица.

Основна професия Певица
Отвратителен Нейното музикално видео, бандит Ранджа
Започнете кариера Дебютна песен: Kheeech Meri Снимка (2016)
Награди Няма намерени награда
Akasa Singh снимка
Akasa Singh снимка

Akasa Singh Net и заплата

Знаете ли за нетната стойност на Akasa Singh? Какво ще кажете за доходите си? Споменава се, че нетната стойност и заплатата се променят с течение на времето. В таблицата по-долу ще получите най-новата информация за заплатата и активите. Също така добавяме противоречията в този раздел. Общата нетна стойност на Akasa Singh е 1600 crore (както през 2017 г.).

Заплата 1 до 2 лак / песен
Нетната стойност ₹ 1600 crore (както през 2017 г.)
Противоречия Не се знае

Акаса Сингх Кариера

Akasa Singh е добре познат етап певец и изпълнител. Започва кариерата си като певец с Mika Singh в шоуто на Amazon Prime. Тя дебютира с песента "Kheeech Meri photo" от филма на Боливуд 2016 Sanam Teri Kasam. Тя започна своето пеене кариера На 17-годишна възраст.

Akasa singh image 1
Akasa Singh Image

Akasa Singh Social Media сметка

Искате ли да знаете за акаунта за социални медии Akasa Singh? Опитахме се да съберем всички акаунти за социални медии.

Facebook https: // www.Facebook.com / akasasinghfangage
Instagram https: // www.Instagram.com / akasasing /?HL = EN
Twitter https: // Twitter.Com / Akasasing?lang = en

Общ въпрос за Akasa Singh

 1. Каква е височината на Акаса Сингх?

  В сантиметри – 165 cm
  в метри – 1.65 М
  в краката инчове – 5 "5"

 2. Какво е религиозната вяра на Акаса Сингх?

  Тя вярва в сикхизма.

 3. Какви са хобитата на Акаса Сингх?

  Хобитата пътуват, слушат музика, гледане на филми.

 4. Каква е професията на Акаса Сингх?

  Тя е певица.

 5. Къде е родното място на Акаса Сингх?

  Родното място на Акаса Сингх е Мумбай, Индия.

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на Akasa Singh. Ние вярваме, че тази информация ще ви помогне да знаете за нея. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, уведомете ни чрез коментари или използваме нашата секция за контакт. Ние обичаме да чуваме от вас.