Akansha Thakur Възраст, Височина, Нетна Стойност, Дела, Био И Още 2022

Интересувате ли се от Аканша Такур? Тя е една от популярните актриса за много от хората. Добавихме подробната биография на тази актриса. Ако искате да научите повече за Akansha Thakur, имаме добри новини за вас. Превъртете надолу по-долу, ще получите Akansha Thakur възраст, нетна стойност, височина, дела, образование и много други. Да проверим.

Akansha thakur къса био

Akansha Thakur Images
Akansha Thakur Images

Истинското име на тази актриса е Akansha Thakur. Името на етикета е Akans. Според нейното родно място, тя е индийска по рождение. Името на родния й град е Мумбай, Махаращра, Индия. Тя следва индуизма. Образователната квалификация на този човек е завършил. Нека превъртете таблицата по-долу.

Рождено име Аканша Тхакур
Познато име Аканс
Гражданство Индийски
Религиозно вярване Хиндуизъм

Akansha Thakur Възраст и информация за раждане

Имате ли интерес към Akansha thakur възраст? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Можете да чуете, че нейният рожден ден е на 11 юни 1994 година. Сега тя е на 28 години. Местоположението на нейното раждане е Мумбай, Махаращра, Индия.

Рождена дата 11 юни 1994 година
Възраст като през 2022 година 28 години
Място на раждане Мумбай, Махаращра, Индия
Роден град Мумбай, Махаращра, Индия
Знак за зодиака Скорпион

Височина и физическо описание Akansha Thakur

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Красотата на физическите статистики, тяхната височина, теглото, цветът на очите винаги е следвал другите. Ние знаем за това. Височината на Аканша Такур е в сантиметри – 165 см в метри- 1.65 m в краката инчове – 5 "5". Приблизителното тегло е в килограми – 50 кг
в паунда – 110 lbs. Теглото варира от време на време, тук получавате най-новото тегло. Цветът на косата е черен и цветът на очите е черен.

Heights в сантиметри – 165 cm
в метри – 1.65 М
в краката инчове – 5 "5"
Тегло (и) в килограми – 50 кг
в паунда – 110 lbs
Фигура 32-26-34
Цвят на очите Черен
Цветове на косата Черен

Akansha Thakur гадже и семейно положение

Какво е семейното положение на Аканша Такур? Ако се интересувате достатъчно за личния живот, получавате всички лични данни тук. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобитата и други. Ние също така написахме за любимите личности и неща като цвят, храна и т.н. Можете да проверите следната таблица, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен
Връзка JITENDRA KUMAR (актьор, слух)
Хоби Пътуване
Любими хора / неща Амир Хан
Членове на семейството N / A

Akansha Thakur Образователна квалификация

Тук е обсъждана образователна квалификация на Аканша Такур. Много от феновете искат да знаят за образователния фон. феновете обичат да следват любимите си личности, за да бъдат вдъхновени от техните дейности. По-долу сме предоставили подробности за образователната квалификация. Споменава се, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. В никакви данни открихме, ние се опитваме да внимаваме това.

Училища Не се знае
Име на университета Mithibai College, Мумбай, Махаращра, Индия
Степен на образование Завършвам

Професионален живот и противоречие

В раздела по-долу добавихме подробности за нейния професионален живот. Добавихме и име на училище, име на колежа, образователна квалификация. Започна професионалния си живот като YouTube: Ya Gol Gol Dabyatla (2012). Въпреки че има много друга по-малка професия. Точката на фокусиране е актрисата.

Професия Актриса
Познат като Актриса
Дебют YouTube: Ya Gol Gol Dabyatla (2012)
Постижения Не всеки
Akansha Thakur Picture
Akansha Thakur Picture

Информация за нетната стойност на Акання

Каква е нетната стойност на Аканзан Такур? Какво ще кажете за доходите си? Всички знаем, че заплатата и активите на човека се променят от време на време. В таблицата по-долу ще получите най-новата информация за заплатата и активите. В този раздел се добавят и противоречия. Нетната стойност на Akansha Thakur е Rs. 10 Crores (както през 2012 г.) [9] Моят Neta.

Доход 3-5 милиона
Нетната стойност RS. 10 Crores (както през 2012 г.) [9] Моят Neta
Противоречия Не е намерено

Често задайте въпроси

 1. Каква е образователната квалификация на Akansha thakur?

  Нейната образователна квалификация е завършила.

 2. Каква е височината на Аканша Тхакур?

  В сантиметри – 165 cm
  в метри – 1.65 М
  в краката инчове – 5 "5"

 3. Какъв е зодиакалният знак на Akansha thakur?

  Според датата на раждане, зодиакален знак е Скорпион.

 4. Какво е възрастта на Аканша Такур?

  Възрастта на Akansha Thakur е на 28 години.

 5. Къде е родното място на Аканша Такур?

  Родното място на Аканша Такур е Мумбай, Махаращра, Индия.

Това е всичко за нетната стойност на Akansha Thakur, Био, височина, тегло и друга информация. Надяваме се, че тази информация ще предостави ясни концепции за нея. Ако сте намерили нещо нередно, уведомете ни чрез коментари или използваме нашата секция за контакт. Очакваме с нетърпение да чуем от вас.