Afsana Khan Височина, Дела, Възраст, Нетна Стойност, Био И Още 2022

Вие сте последовател на Afsana Khan? Тя е една от най-младите знаменитости на много хора. Пишем всеки детайл за този певец. Ако се интересувате от Afsana Khan, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. Добавихме подробности за нетната стойност на AFSANA KHAN, височина и други подробности. Да проверим.

AFSANA KHAN BIO

Певица afsana хан снимка
Певица afsana хан снимка

Името на тази певица е Афсана хан. Името на маркера е AFSAN. Според нейното родно място, тя е индийска по рождение. Рошият град на този човек е село Бадал, Шри Мукцар Сахибилаж Бадал, Шри Мукцар Сахиб, Пенджаб. Тя следва исляма. Тя постигна диплома. Нека проверите раздела по-долу, за да получите повече информация.

Пълно име Афсана хан
По име AFSAN
Националност Индийски
Религия Ислям

Певец Афсана Хан Ранна възраст

AFSANA KHAN е известната певица Панжаби. Тя също е песни и актриса. Родена е на 12 юни 1994 година. През 2012 г. на пенжаби пее реалност показват гласа на Пенджаб Сезон 3, тя започва кариерата си като певица. Тя дойде до прожектора за песента си "Трианка" и "Дхакка".

AFSANA KHAN Възраст и друга информация

Имате ли интерес към Afsana Khan Age? Тук обхванахме датата на раждане и друга свързана информация. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждаемостта. Можете да чуете, че нейният рожден ден е на 13 юни 1994 г. (понеделник). Сега тя е на 27 години. Според нашите изследвания тя е родена в село Бадал, Шри Мукцар Сахиб.

Деня на раждане 13 юни 1994 г. (понеделник)
Възраст Както и през 2022 година 27 години
Местоположение на раждането Село Бадал, Шри Мукцар Сахиб
Растат Село Бадал, Шри Мукцар Сахибилидж Бадал, Шри Мукцар Сахиб, Пенджаб
Знак за зодиака Стрелец
Певица AFSANA Khan Нова снимка
Певица AFSANA Khan Нова снимка

AFSANA KHAN Височина и физическа информация

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Красотата на физическите статистики, тяхната височина, теглото, цветът на очите винаги е следвал другите. Ние разбираме вашето търсене. Височината на Афсана Хан е в сантиметри – 165 см в метри – 1.65 m в крака и инча – 5 "5". Теглото на този човек е в килограми – 60 кг
в паунда – 132 lbs. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност. Цветът на очите е кафяв. По същия начин цветът на косата е кафяв.

Heights в сантиметри – 165 cm
в метри – 1.65 М
в краката и инчовете – 5 "5"
Тегло (и) в килограми – 60 кг
в паунда – 132 lbs
Фигури 34-25-36
Цвят на очите Кафяв
Цвят на косата Кафяв

AFSANA KHAN гадже и семейно положение

Е афсана хан женен или единичен? Ако искате да знаете за личния живот Този раздел е за вас. Беше добавен в семейното положение, делата, хобитата и друга информация. Ние също така написахме за любимите личности и неща като цвят, храна и т.н. Нека проверите таблицата по-долу, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен
Афера Ангажирани с певицата Саайз
Интерес Пътуване, слушане на музика
Любимо нещо / човек Aishwarya Rai Bachchan
Семейство Баща – покойник Шера хан
Майка-Аша
Певица AFSANA Khan Image
Певица AFSANA Khan Image

AFSANA KHAN образователни среди

Тук е обсъждана образователната квалификация на Афсана Хан. Повечето хора искат да знаят за образователната квалификация на любимия си човек. Някои от феновете обичат да следват любимата си знаменитост и да се вдъхновят от техните дейности и образование. Тук са описани образователни квалификации. Ние винаги зависим от надежден източник, но е трудно да се намери. В този случай ние го държим заготовки.

Училищни имена Правителствено начално училище, Badal
Име на университета Не съм сигурен
образователна квалификация Завършвам

Професионален живот и противоречия

Добавихме широк спектър от информация за нейния професионален живот. Тук предлагаме и името на училището, името на колежа, образователната квалификация и много други. Кариерата й започна като телевизия: глас на Пенджаб Сезон 3 (2012). Въпреки че има много други професии. Точката на фокуса е певец.

Професия Певица
Известен с Нейната пенжаби песен "Jatta sareaam ve tu dhakka kardae"
Започнете кариера Телевизор: Глас на Пенджаб Сезон 3 (2012)
Награди N / A
Певица AFSANA хан
Певица AFSANA хан

Афсана хан нетна стойност и информация за заплатата

Любопитно ли сте за нетната стойност на Afsana Khan? Какво ще кажете за доходите си? Въпреки че е невъзможно да се получи точната информация за заплатите и активите. В таблицата по-долу ще получите най-новата информация за заплатата и активите. Добавихме противоречия в този раздел. Нетната стойност на AFSANA KHAN е 22 крора, $ 3.5 милиона.

Доход 3-5 милиона
Нетната стойност ₹ 22 крора, $ 3.5 милиона
Противоречия През февруари 2020 г. Афсана хан привлече спорове за пеене на обидни песни в правителствено училище в родния си град. [1] пъти на Индия

Афсана хан социални медийни сметки

Социалните медии представляват как е човек. Той показва ежедневната дейност на никого, интересите и неговия / нейния реален живот. Чрез следните знаменитости феновете на социалните медии феновете могат да знаят по-интересни неща. В раздел по-долу ви показваме социалните медийни сметки на известната певица AFSANA Khan.

Facebook: https: // www.Facebook.Com / Risingstarafsanakhan

Instagram: https: // www.Instagram.com / itsafsanakhan /?HL = EN

Twitter: https: // Twitter.Com / Afsanastar?lang = en

Афсана хан кариера

Афсана Хан започна кариерата си като участник в пенжаби пееща реалност Покажи гласа на Пенджаб Сезон 3. Тя влезе в слава за своя блокбъстър песен "Titliaan" и "Dhakka". Наскоро тя разкрива добрата новина, че ще си сътрудничи със Салим Търговец, Рафтаар и Сунидхи Чаухан. Тя е твърде активна в социалните медии.

AFSANA KHAN Всички песни

Афсана хан ни даде някои невероятни песни като "Titliaan" и "Dhakka". Всички имена на песните на Afsana Khan са дадени по-долу.

 • Двойка
 • Черна нощ
 • Maarna a menu
 • Nakhre jatti de
 • Тера Пияар
 • Jine Dukh
 • Tere lanare
 • ТИТЛИААН
 • Базар
 • Jaani Ve Jaani
 • Дхакка
 • Juti Jharrke
 • Badmashi
 • Vailpuna
 • Хава Карда
 • Unf * ckwithable ft. Sidhu moosewala (бонус път от moosetape)
 • Naina de thekay
 • Дила Химмат Кар
 • Gutt utte
 • Чандигарх Шери
 • Кадар
AFSANA KHAN Последна снимка
AFSANA KHAN Последна снимка

AFSANA KHAN Последни новини

По-рано Afsana Khan обяви, че ще участва в Bigg Boss 15, но за съжаление тя няма да бъде част от тазгодишния Bigg Boss 15 поради здравословни причини. Тя каза на медиите, че тя не е психически подходяща за тази тежка конкуренция. Прочетете пълната новина от тук.

Често задайте въпроси

 1. Какво е възрастта на AFSANA хан?

  Възраст на Афсана Хан е 27 години.

 2. Какво е религиозната вяра на Афсана хан?

  Тя вярва в исляма.

 3. Каква е височината на Афсана хан?

  В сантиметри – 165 cm
  в метри – 1.65 М
  в краката и инчовете – 5 "5"

 4. Къде е родното място на Афсана Хан?

  Родното място на Afsana Khan е село Бадал, Шри Мукцар Сахиб.

 5. Каква е нетната стойност на Афсана хан?

  Нетната стойност е 22 крора, $ 3.5 милиона.

Това е всичко за нетната стойност на Afsana Khan, био, височина, тегло и друга информация. Надявам се, че горната информация ви помага да знаете за нея. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, уведомете ни чрез коментари или използваме нашата секция за контакт. Вашето мнение е ценно за нас.