Abhinav Kapoor Височина, Възраст, Дела, Нетна Стойност, Биография И Още 2022

Познавате ли Abhinav Kapoor? Понастоящем той е изгряващ актьор. Разгледахме подробностите за този актьор. Ако се интересувате от Abhinav Kapoor, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. Превъртете надолу в долния раздел, ще получите информация за възрастта на Abhinav Kapoor, нетната стойност, височината, делата, образованието и много други. Продължете напред, за да проверите подробностите.

Abhinav Kapoor Кратка уикипедия

Абхинав Капур
Абхинав Капур

Рожденото име на този актьор е Abhinav Kapoor. Прякорът му е Абу. Националността му е индийска по рождение. родният му град е Мумбай, Махаращра, Индия. Вярва в хиндуизма. Образователната му квалификация е Не е сигурно. Нека проверим раздела по-долу, за да получим повече информация.

Рожденно име Abhinav Kapoor
Познато име Абу
Националност Индийски
Религия Индуизъм

Abhinav Kapoor Възраст и информация за раждане

Знаете ли каква е възрастта на Abhinav Kapoor? Тук са съсредоточени информация за рождения ден и информация като място на раждане, роден град и др. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждането. Може да чуете, че рожденият му ден е на 4 юли 1982 г. Настоящата възраст е 40 години. Според нашите проучвания, той е роден в Мумбай, Махаращра, Индия.

Ден на раждане 4 юли 1982 г
Възраст към 2022 г 40 години
Място на раждане Мумбай, Махаращра, Индия
Израснал в Мумбай, Махаращра, Индия
Зодия Рак

Abhinav Kapoor Височина, тегло и друга информация

Физическата структура изразява красотата на знаменитостите. Физическото състояние, височината, теглото, дори прическата на идола се следят от феновете. Разбираме искането ви. Abhinav Kapoorвисочина е в сантиметри- 173 см в метри- 1.73 м в футове Инчове – 5′ 8". Теглото е в килограми – 75 кг
в килограми- 165 фунта. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на косата е черен, а цветът на очите е черен.

Височина в сантиметри- 173 см
в метри – 1.73 m
във футове инчове – 5′ 8"
Тегло в килограми – 75 кг
в килограми – 165 фунта
Мерки на тялото – Гърди: 50 инча
– Талия: 34 инча
– Бицепс: 18 инча
Цвят на очите Black
Цвят на косата Black

Приятелка и семейно положение на Abhinav Kapoor

Какво мислите за семейното положение на Abhinav Kapoor? Ако сте любопитни за личния си живот, ще получите данни тук. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобитата и др. Писали сме и за любими личности и неща като цвят, храна и т.н. тук. Вижте таблицата по-долу, за да научите повече за семейния живот на любимата си личност.

Семейно положение Женен
Афера Шуби Гроувър (специалист по връзки с обществеността)
Интерес Пътуване
Любимо нещо/личност Певица, модел, актьор
Членове на семейството Баща – не е известен
Майка – не е известна
Брат- Не е известно
Сестра – името не е известно

Abhinav Kapoor Образователна биография

Образователната квалификация на Abhinav Kapoor е разгледана тук. Много от последователите му искат да знаят за образователната квалификация. феновете обичат да следват любимите си личности, за да се вдъхновяват от техните дейности. Образователните квалификации са описани тук. Винаги разчитаме на надежден източник, но е трудно да го намерим. За тази ситуация ние редовно преглеждаме тази информация.

Училище Училище Utpal Shanghvi, Parli, Maharashtra
Колеж/университет Не е известно
Ниво на образование Не съм сигурен

Професионален живот и противоречия на Абхинав Капур

В раздела по-долу сме добавили подробности за професионалния му живот. Тук ще намерите също така името на училището, името на колежа, образователните квалификации и друга свързана информация. Той започва кариерата си като телевизионен водещ: Kasautii Zindagii Kay. Той печели основно от професията си e.g. Актьор.

Професия(и) Актьор
Познат като Актьор
Дебют ТЕЛЕВИЗИЯ: Kasautii Zindagii Kay
Награди N/A
Abhinav Kapoor снимка
Abhinav Kapoor снимка

Нетна стойност и заплати на Абхинав Капур

Любопитно ли ви е нетното състояние на Abhinav Kapoor? Какви са доходите му? Трябва да се отбележи, че нетната стойност и заплатата се променят с течение на времето. В таблицата по-долу сме предоставили актуална информация за заплатата и имуществото. В този раздел се добавят и противоречия. Общото нетно състояние на Абхинав Капур е 1.4 милиона (₹14 лакхс).

Доход 2-5 милиона
Нетно богатство $1.4 милиона (₹14 лакхс)
Противоречия Не е известно

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 1. Какъв е зодиакалният знак на Abhinav Kapoor?

  Според датата на раждане зодиакалният знак е Рак.

 2. Каква е възрастта на Abhinav Kapoor?

  Възрастта на Abhinav Kapoor е 40 години.

 3. Каква е професията на Абхинав Капур?

  Той е актьор.

 4. Къде е родното място на Abhinav Kapoor?

  Мястото на раждане на Abhinav Kapoor е Мумбай, Махаращра, Индия.

 5. Какви са хобитата на Абхинав Капур?

  Хобитата му са Пътуване.

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на Абхинав Капур. Вярваме, че тази информация ще ви помогне да научите повече за него. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости към нашия списък, уведомете ни чрез коментари или като използвате раздела за контакти. Очакваме вашето мнение.