Aaron Neville Age, Net Wort: Bio-Wiki, Съпруга, Тегло, Деца 2022

Знаете ли Аарон Невил? Той е един от популярните музиканти за много от хората. В тази част го пишем биография. Ако искате да научите повече за Aaron Joseph Neville, имаме някои добри новини за вас. Превъртете надолу по-долу, ще получите Aron Joseph Neville Age, нетна стойност, височина, дела, образование и много други. Давай напред, за да проверите подробностите.

Височина на Аарон Невил
Височина на Аарон Невил

Аарон Джоузеф Невил Уики

Аарон Джоузеф Невил е това истинско име. Името на етикета е Aaron Neville. Въз основа на родното място, той е американец. Името на родния му град е Ню Орлиънс, Луизиана, САЩ. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Истинско име / Име на раждането Аарон Джоузеф Невил
Сценично име Аарон Невил
Мъж Жена Мъжки
Професия Музикант
Националност американски
Място на раждане Ню Орлиънс, Луизиана, САЩ
Рождена дата 24 януари 1941 година
Възраст 81 години
Височина 1.8 М
Височини в краката 5 фута и 10 инча
Височина (и) cm 180 cm
Тегло 82 кг
Тегло в паунд 180 паунда
История на запознанствата Да се ​​актуализира
Семейно условие Женен
Съпруг Joel Roux (m. 1959 умира 2007) Сара А. Фридман
Син дъщеря Да
Печелене Не се знае
Нетната стойност 10 милиона долара

Аарон Джоузеф Невил Възраст и друга информация

Имате ли интерес към Aaron Joseph Neville Age? Ще включим по-долу цялата свързана информация за него и родното място и рожден ден. Можете да чуете, че неговият рожден ден е на 24 януари 1941 година. Сега е на 81 години. Местоположението на рождението му е Ню Орлиънс, Луизиана, САЩ.

Aaron Neville Височина, тегло и друга информация

Физическата красота изразява колко много любимите ви знаменитости се грижат за тяхната красота и фитнес. Последователите на вентилатора винаги имат лудост върху физическата структура като височина, теглото, цветовете на очите, формата на тялото и така нататък. Ние също знаем този факт. Височината на Аарон Невил е 1.8 М. Той е приблизително 82 кг. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност.

Аарон Невил и семейното положение

Знаете ли семейното положение на Аарон Джоузеф Невил? В тази част ще можете да знаете личните му факти и проблеми, които ви интересуват. Да дам представа за своето семейно положение, дела, хобита и много други неща, които украсявахме този раздел. Да обсъдим и любимите си неща като цвят, храна, спорт, места и личности. Можете да проверите таблицата, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Net на Aaron Neville
Net на Aaron Neville

Аарон Невил Нетна стойност и заплата информация

Знаете ли за нетната стойност на Аарон Невил? Какъв размер на хонорария получава? Всички знаем, че заплатата и активите на човека се променят от време на време. В раздела по-долу сме се фокусирали върху нетната стойност и заплатата. Някои противоречия за неговите са намерени, които също се добавят по-долу. Общата нетна стойност на Aaron Neville е 10 милиона долара.

Често задайте въпроси

 1. Какъв е родният ден на Аарон Невил?

  Датата на раждане на Аарон Невил е 24 януари 1941 година.

 2. Каква е височината на Аарон Невил?

  Той е 1.8 м висок.

 3. Каква е професията на Аарон Невил?

  Той е музикант.

 4. Е омъжена от Аарон Невил?

  Той е женен.

 5. Каква е нетната стойност на Аарон Невил?

  Нетната стойност е 10 милиона долара.

Това е всичко за височината на Аарон Джоузеф Невил, възраст, тегло и биография. Цялата тази информация ще ви помогне да знаете за човека. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, можете да се свържете с нас. Вашите коментари са ценни за нас.