Aarna Bhadoriya Възраст, Височина, Нетна Стойност, Дела, Био И Още 2022

Интересувате ли се от ААРНА БХДОРИЯ? Тя е една от най-младите знаменитости на много хора. Пишем всеки детайл за този дететор. Ако искате да научите повече за Aarna Bhadoriya, имаме някои добри новини за вас. В раздела по-долу ще получите подробности за височината на ААРНА БХДОРИЯ, възраст, дела, нетната стойност и много повече информация. Да се преместим в следващия раздел.

ААРНА БХДОРИЯ Уики

ААРНА БХДОРИЯ
ААРНА БХДОРИЯ

Името на раждането на този дете артист е ААРНА БХДОРИЯ. Хората и нейните роднини често го наричат ААРНА. Тя има индийско гражданство. нейният роден град е Бхопал, Мадхя Прадеш, Индия. Тя е последователите на индуизма. Нейната образователна квалификация не е известна. Нека превъртете таблицата по-долу.

Истинско име ААРНА БХДОРИЯ
По име Aarna
Гражданство Индийски
Религия Хиндуизъм

Aarna Bhadoriya Възраст и друга информация

Имате ли интерес към Aarna Bhadoria Age? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Може да чуете, че нейният рожден ден не е известен. Настоящата възраст не е известна. Тя е родена в Бхопал, Мадхя Прадеш, Индия.

Деня на раждане Не се знае
Възраст Не се знае
Място на раждане Бхопал, Мадхя Прадеш, Индия
Растат Бхопал, Мадхя Прадеш, Индия
Знак за зодиака зодия Близнаци

Aarna Bhadoriya Височина, тегло и физическа информация

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Физическото състояние на идола, височина, тегло дори прическата е последвана от феновете. Ние знаем за това. Височината й е в сантиметри – 173 см в метри – 1.73 m в краката инчове – 5’8 ". Теглото на този човек е в килограми – 76 кг
в паунда – 167 паунда. Теглото варира от време на време, тук получавате най-новото тегло. Цветът на косата е черен и цветът на очите е черен.

Височина в сантиметри – 173 cm
в метри – 1.73 М
В краката сантиметра- 5’8 "
Тегло (и) в килограми – 76 кг
в паунда – 167 паунда
Фигура 30-26-32
Цвят на очите Черен
Цветове на косата Черен

Aarna Bhadoriya гадже и семейно положение

Знаете ли семейното положение на ААРНА БХДОРИЯ? Ако се интересувате достатъчно за личния живот, получавате всички лични данни тук. Беше добавено семейно положение, дела, хобита и друга информация. Ние също така написахме за любимите личности и неща като цвят, храна и т.н. Нека проверите таблицата по-долу, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен
Афера (и) #Ref!
Интерес Танцуване
Любими хора / неща Актриса
Семейство Баща – не е известно
Майка – РИТУ БХДОРИЯ

Образователни среди

В раздела по-долу обсъдихме образователната квалификация на ОАРНА БХДОРИЯ. Някои от последователите се интересуват от образователни квалификации. Някои фенове обичат да следват своите възхитителни знаменитости, за да знаят за своите дейности, образование и т.н. Тук са описани образователни квалификации. Понякога не е възможно да се намери точната информация. В никакви данни открихме, ние се опитваме да внимаваме това.

Училищни имена Не се знае
Корица Не се знае
Образователно ниво Не се знае

Професионален живот и противоречие

Тук сме събрали информация за нейния професионален живот. Тук предлагаме и името на училището, името на колежа, образователната квалификация и много други. Тя е започнала кариерата си като телевизия: Mariam Khan – Отчитане на живо (2018). Въпреки че има много друга по-малка професия. Точката на фокус е детски художник.

Основна професия Детски художник
Известен за Детски художник
Започнете кариера Телевизор: Mariam Khan – Докладване на живо (2018)
Постижения Няма награди
Aarna Bhadoriya Images
Aarna Bhadoriya Images

Aarna Bhadoriya net и печалба

Каква е нетната стойност на ОАРНА БХДОРИЯ? Какво ще кажете за доходите си? Споменава се, че нетната стойност и заплатата се променят с течение на времето. В раздела по-долу сме се фокусирали върху нетната стойност и заплатата. Също така добавяме противоречията в този раздел. Нетната стойност на ААРНА БХДОРИЯ е ₹ 350 crore.

Заплата 3-5 милиона
Нетната стойност ₹ 350 crore
Противоречия Не съм сигурен

Често задайте въпроси

 1. Какъв е зодиакалният знак на ААРНА БХДОРИЯ?

  Според датата на раждане, зодиакален знак е Близнаци.

 2. Каква е нетната стойност на ОАРНА БХДОРИЯ?

  Нетната стойност е 350 crore.

 3. Къде е родното място на ААРНА БХДОРИЯ?

  Родното място на ААРНА БХДОРИЯ е Бхопал, Мадхя Прадеш, Индия.

 4. Какво е възрастта на ОАРНА БХДОРИЯ?

  Възрастта на ААРНА БХДОРИЯ не е известна.

 5. Каква е образователната квалификация на ОАРНА БХДОРИЯ?

  Нейната образователна квалификация не е известна.

Това е всичко за нетната стойност на Оарна Бхадория, био, височина, тегло и друга информация. Ние вярваме, че тази информация ще ви помогне да знаете за нея. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, уведомете ни чрез коментари или използваме нашата секция за контакт. Вашето мнение е ценно за нас.