Aansh Arora Възраст, Нетна Стойност, Дела, Височина, Биография И Още 2022 Г

Познавате ли Aansh Arora? Той е един от популярните актьори/модели за много хора. Обхванахме подробности за този актьор/модел. Ако се интересувате от Aansh Arora, сте на правилното място. В раздела по-долу ще получите подробности за височината, възрастта, делата, нетната стойност и много друга информация за Aansh Arora. Нека да проверим.

Кратко уикипедия на Aansh Arora

Aansh Arora Pic
Аанш Арора снимка

Рожденото име на този актьор/модел е Aansh Arora. Прякорът е Aansh. Той има индийско гражданство. Родният град на този човек е Ню Делхи, Индия. Той следва индуизъм. Образователната му квалификация е неизвестна. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Истинско име Аанш Арора
Име на етикета Aansh
Гражданство Индийски
Религиозни вярвания Индуизъм

Aansh Arora Възраст и информация за раждане

Имате ли интерес към възрастта на Aansh Arora? Рожден ден и информация като място на раждане, роден град и т.н. са съсредоточени тук. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждането. Въз основа на нашите проучвания рожденият ден е на Не е известно. Сега не е известно на каква възраст е. Според нашите проучвания, той е роден в Ню Делхи, Индия.

Ден на раждане Не е известно
Възраст през 2022 г Не е известно
Място на раждане Ню Делхи, Индия
Израства в Ню Делхи, Индия
Зодиакален знак Лео

Aansh Arora Височина и физическа информация

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си знаменитости. Красотата на физическите статистики, техният ръст, тегло, цвят на очите винаги е следвала останалите. Ние сме наясно с това. Аанш Арорависочина е в сантиметри- 178 см в метри- 1.78 м в метри – 5′ 10". Теглото на този човек е в килограми – 78 кг
в килограми – 172 фунта. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили последната стойност. Цветът на очите му е тъмнокафяв. По същия начин цветът на косата е черен.

Височина в сантиметри – 178 см
в метри – 1.78 m
в сантиметри – 5′ 10"
Тегло(и) в килограми – 78 кг
в килограми – 172 фунта
Фигура – Гърди: 44 инча
– Талия: 36 инча
– Бицепс: 13 инча
Цвят на очите Тъмнокафяв цвят
Цветове на косата Черна

Приятелка и семейно положение на Аанш Арора

Знаете ли семейното положение на Aansh Arora? Ако се интересувате достатъчно от личния си живот, можете да получите цялата лична информация тук. Тук са добавени семейно положение, връзки, хобита и друга информация. Добавихме и любимите личности и неща в раздела. Можете да проверите следната таблица, за да научите за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен
Афера(и) Не е известно
Хобита Пътуване, рисуване
Любимо нещо/личност Hrithik Roshan
Членове на семейството Не е известен

Образователна квалификация

В раздела по-долу сме обсъдили образователната квалификация на Aansh Arora. Някои от последователите се интересуват от образователните квалификации. Някои от феновете обичат да следват любимите си знаменитости и да се вдъхновяват от техните дейности и образование. Таблицата по-долу е за образователните квалификации. Понякога не е възможно да се намери точна информация. Когато не разполагаме с никакви данни, оставяме тези данни празни.

Име на училището Неизвестно
Име на университета Не е сигурно
Ниво на образование Неизвестно

Професионален живот

Този раздел е посветен на професионалния му живот и събития. Добавихме също името на училището, името на колежа, образователните квалификации. Дебютът му е като Дебют в телевизията: Queens Hai Hum (2016). Основната професия е Актьор/модел.

Основна професия Актьор/модел
Отличителни за Актьор/модел
Начало Телевизионен дебют: Queens Hai Hum (2016 г.)
Награда Няма
Аанш Арора Снимки
Снимки на Аанш Арора

Информация за нетното състояние и заплатата на Аанш Арора

Знаете ли за нетното състояние на Аанш Арора? Какъв е основният източник на доходи? Обичайно е заплатата и активите да се променят с течение на времето. В раздела по-долу сме се фокусирали върху нетното състояние и заплатата. В този раздел сме добавили противоречия. Общото нетно състояние на Aansh Arora е ₹8 Crore (по данни от 2013 г.).

Заплата 2-5 милиона
Нетни богатства ₹8 крони (по данни от 2013 г.)
Противоречия Не съм сигурен

Често задавани въпроси

 1. Каква е образователната квалификация на Aansh Arora?

  Образователната му квалификация е неизвестна.

 2. Какво е религиозното убеждение на Aansh Arora?

  Вярва в хиндуизма.

 3. Какви са хобитата на Аанш Арора?

  Хобита са Пътуване, рисуване.

 4. Кой е зодиакалният знак на Aansh Arora?

  Според датата на раждане зодиакалният знак е Лъв.

 5. Каква е професията на Aansh Arora?

  Той е актьор/модел.

Това е всичко за нетното състояние, биографията, височината, теглото и друга информация за Аанш Арора. Надяваме се, че тази информация ще ви даде ясна представа за него. Ако сте открили нещо нередно, уведомете ни чрез коментари или като използвате секцията за контакти. Ще се радваме да чуем от вас.