Aadil Khan Rj Nasar Възраст, Височина, Нетна Стойност, Дела, Биография И Още 2022 Г

Чували ли сте името на Aadil Khan Rj Nasar? Той е един от популярните радиохокеисти, актьор за много хора. Добавихме подробна биография на този радиоводещ, актьор. Ако се интересувате от Aadil Khan Rj Nasar, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. В долния раздел ще получите подробна информация за височината, възрастта, аферите, нетното състояние и много друга информация за Аадил Хан Рдж Насар. Продължете напред, за да проверите подробностите.

Кратка биография на Aadil Khan Rj Nasar

Aadil Khan Rj Nasar
Aadil Khan Rj Nasar

Пълното име на този радиоводещ, актьор е Aadil Khan Rj Nasar. Името на етикета е Aadil. Той има индийско гражданство. Родният град на този човек е Bhopal, Madhya Pradesh. Той вярва в исляма [2]facebook. Образователната квалификация на това лице е диплома за висше образование [1]facebook. Нека разгледаме раздела по-долу, за да получим повече информация.

Пълно име/истинско име Aadil Khan Rj Nasar
Ник Име Aadil
Националност Индийски
Религиозни вярвания Ислям [2]Facebook

Aadil Khan Rj Nasar Информация за възраст и раждане

Наясно ли сте с възрастта на Aadil Khan Rj Nasar? Рожден ден и информация като място на раждане, роден град и т.н. са съсредоточени тук. Вижте следната таблица, ще можете да научите информацията, свързана с раждането. Рождената му дата е 24 септември 1985 г. (вторник). Сега е на 37 години. Роден е в Бхопал, Мадхя Прадеш.

Дата на раждане 24 септември 1985 г. (вторник)
Възраст през 2022 г 37 години
Място на раждане Бхопал, Мадхя Прадеш
Израства в Бхопал, Мадхя Прадеш
Зодиакален знак Везни

Aadil Khan Rj Nasar Височина, тегло и физически данни

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си знаменитости. Физическото състояние, височината, теглото, дори прическата на идола се следят от феновете. Ние сме загрижени за него. Aadil Khan Rj Nasarвисочина е в сантиметри- 193 см в метри- 1.93 м в метри и инчове – 6′ 4". Теглото е в килограми – 78 кг
в паунди- 172 фунта. Теглото варира от време на време, тук можете да получите най-новите данни за теглото. Цветът на очите му е черен. Цветът на косата му е черен.

Височини в сантиметри – 193 см
в метри – 1.93 m
във футове и инчове – 6′ 4"
Тегло(и) в килограми – 78 кг
в килограми – 172 фунта
Фигура – Гърди: 40 инча
– Талия: 31 инча
– Бицепс: 14.5 инча
Цвят на очите Черен
Цвят на косата Black

Приятелка и семейно положение на Aadil Khan Rj Nasar

Какво е семейното положение на Aadil Khan Rj Nasar? Ако се интересувате достатъчно от личния живот, можете да получите цялата лична информация тук. В таблицата по-долу ще получите информация за афера, семейно положение, хобита и други. Тук сме писали и за любими личности и неща като цвят, храна и т.н. Нека проверим таблицата по-долу, за да научим за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Женен
Връзка Sheeba Khan
Хобита Пътуване, танци
Любими хора/вещи Играч на крикет (Spin Bowler)
Членове на семейството Баща- Zafar Ullah Khan (индийски полицейски служител)
Име на майката – не е известно

Образователен фон

Образователната квалификация на Aadil Khan Rj Nasar е разгледана тук. Повечето хора искат да знаят за образователните квалификации на любимия си човек. Някои от феновете обичат да следват любимите си знаменитости и да се вдъхновяват от техните дейности и образование. В таблицата по-долу е представена информация за образователните квалификации. Винаги разчитаме на надежден източник, но е трудно да се намери. В нито една от намерените от нас данни не се опитваме да държим под око този.

Име на училището Училище Campion, Bhopal
Колежи/университети Bhopal School of Social Sciences, Madhya Pradesh
Образователна квалификация Дипломиране [1]Facebook

Професионален живот

Този раздел е посветен на професионалния му живот и събития. Добавихме също името на училището, името на колежа, образователните квалификации. Започва професионалния си живот като филмов: Shikara (2020). Основната му професия е радиоводещ, актьор.

Професия(и) Радиошофьор, актьор
Отличен за Радиоводещ, актьор
Начало на кариерата Филм: Шикара (2020)
Признание Все още не е получил никаква награда
Aadil Khan Rj Nasar снимка
Aadil Khan Rj Nasar Picture

Нетна стойност и приходи на Aadil Khan Rj Nasar

Знаете ли за нетното състояние на Aadil Khan Rj Nasar? Колко печели? Всички знаем, че заплатата и имуществото на дадено лице се променят от време на време. В таблицата по-долу ще получите актуална информация за заплатата и имуществото. Добавихме противоречия в този раздел. Нетното състояние на Aadil Khan Rj Nasar е 1 млн. долара.

Заплата 1-5 милиона
Нетни богатства 1 млн. долара
Противоречия Не е известен

Често задавани въпроси

 1. Женен ли е Aadil Khan Rj Nasar?

  Женен е.

 2. Какъв е ръстът на Aadil Khan Rj Nasar?

  В сантиметри – 193 см
  в метри – 1.93 m
  в стъпки и инчове – 6′ 4"

 3. Каква е професията на Aadil Khan Rj Nasar?

  Той е радиошофьор, актьор.

 4. Каква е образователната квалификация на Aadil Khan Rj Nasar?

  Образователната му квалификация е диплома за висше образование [1]facebook.

 5. Каква е възрастта на Aadil Khan Rj Nasar?

  Възрастта на Aadil Khan Rj Nasar е 37 години.

Това е всичко за височината, възрастта, теглото и биографията на Aadil Khan Rj Nasar. Надяваме се, че горната информация ще ви помогне да научите повече за него. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости към нашия списък, можете да се свържете с нас чрез формата за коментари. Вашето мнение е ценно за нас.